Josef de Souza Fenerbahçe'ye geri dönebilir

Al Ahli, Josef de Souza'nın bonservis taksitini 2 gün içinde ödemezse Brezilyalı futbolcu sezon sonunda Fenerbahçe'ye dönebilir.

1

Fenerbahçe'den 12 milyon euro bonservis bedeli ile Al Ahli takımına transfer olan Brezilyalı futbolcu Josef de Souza ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Buna göre Josef'in Fenerbahçe'ye geri dönüş yolu açılıyor.

Yaz transfer sezonunda 12 milyon euro bedelle Fenerbahçe'den Al Ahli'nin yolunu tutan Josef de Souza'ya dönüş yolu açıldı.

Arap spor medyasında yer alan habere göre 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için Al Ahli, bonservis taksitini ödemedi.

Fenerbahçe, geçtiğimiz haftalarda bununla ilgili girişimlerde bulunmuştu. Sarı-lacivertliler, Arap kulübünü şikayet etmişti.

Buna göre Al Ahli, Fenerbahçe'ye ödemesi gereken taksit miktarını 2 gün içerisinde kulübe iletmezse, Josef de Souza sezon sonunda sarı-lacivertlilere geri dönebilir.

Brezilyalı futbolcunun da Fenerbahçe'ye geri dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

Josef'in sarı-lacivertli takımda çok mutlu zamanlar geçirdiği ve eski günlerini özlediği aktarıldı.

Fenerbahçe'nin de transfer taksitleri ödenmediği takdirde FIFA'dan oyuncunun geri dönüşü için izin isteyeceği gelen haberler arasında.

Fenerbahçe, bu sezon Josef de Souza ve Giuliano'nun yerini bir türlü dolduramamıştı.

Orta sahada o bölgede Tolgay Arslan ve Jailson'u kullanan Ersun Yanal, Josef'ten aldığı verimi bu oyunculardan sağlayamamıştı.

Tolgay Arslan gol ve asist üretemezken Jailson ise 2 gol 1 asistlik bir performans gösterdi.

Josef de Souza bu sezon Al Ahli formasıyla çıktığı 16 karşılaşmada 1 gol 3 asistle oynamıştı.

(Fotomaç)