Josef de Souza Beşiktaş'ta

Beşiktaş, 31 yaşındaki tecrübeli orta saha Josef de Souza'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Siyah-beyazlılar, transfer videosunda, Brezilyalı futbolcunun geçen seneki bir tvitine atıf yaptı.

AA & Akşam.com.tr

Beşiktaş, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza'yı transfer etti.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, orta sahada oynayan 31 yaşındaki futbolcu ile sözleşme imzalandığı belirtilerek, "Beşiktaş'ımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Josef de Souza'ya Beşiktaş ailesine 'hoş geldin' der, başarılar dileriz." denildi.

Josef de Souza daha önce Fenerbahçe'de de forma giymişti.

AÇIKLAMA VİDEOSUNDAKİ İLGİNÇ DETAY

Beşiktaş'ın, Josef de Souza'yı açıklama videosu Brezilyalı futbolcunun sosyal medya hakkındaki düşünceleriyle başlıyor. Tecrübeli orta saha, "Paylaşım yaparken sorumluluk sahibi olmamız gerekiyor çünkü önceden yazdıklarımız bir gün gerçekleşebilir." diyerek geçen yaz attığı Beşiktaş iddialarını yalanlayan tvitine atıf yapıyor.

YILDIZ FUTBOLCUNUN VİDEODA BAHSETTİĞİ TVİT

Josef de Souza, bir Twitter sayfasının tecrübeli futbolcunun Beşiktaş'la görüştüğüne ilişkin bir tvitine "doğru değil" yanıtını veriyor. Sonrasında 31 yaşındaki defansif orta saha, o tviti 'alıntılayarak', "The time has come (zamanı geldi)" yazıyor.

BEŞİKTAŞ, TRANSFERİ BU VİDEOYLA DUYURDU

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Beşiktaş'ın yeni transferi Josef de Souza, sağlık kontrolünden geçirildi.

Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde gerçekleştirilen kontrollerde, detaylı kan tetkikleri yapılan Brezilyalı futbolcu, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi.

Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerle tamamlandı.

Josef de Souza çok mutlu