Jose Sosa, Serdar Aziz derken Fenerbahçe'de taraftarların aylardır beklediği haber geldi

İç transferde çalışmalara başlayan Fenerbahçe'de Jose Sosa, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer gibi isimlerin sözleşmeleri 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek. Özellikle genç futbolcularını kaptırmak istemeyen Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer ile 5'er yıllık yeni kontrat yapmak için iki oyuncuyla da resmi temaslara başlıyor. Öte yandan Jose Sosa ve Serdar Aziz'le ise sezon sonunda vedalaşılacak.

Fenerbahçe'de Jose Sosa, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer gibi futbolcuların sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor. Özellikle genç isimleri kaptırmak istemeyen Sarı-Lacivertliler, iç transferde Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer ile 5'er yıllık yeni kontrat yapmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'de Jose Sosa ve Serdar Aziz'le ise sezon sonunda yolların ayrılması bekleniyor.

HEDEF OCAK AYI GELMEDEN İMZALARI ATTIRMAK

Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe, sözleşmeleri bitecek olan iki genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu ve Berke Özer için teklif hazırlıyor. Fenerbahçe yönetiminin hedefi ocak ayı gelmeden bu iki isme 5'er yıllık yeni sözleşmeyi imzalatmak.

FERDİ KADIOĞLU YERLİ STATÜSÜNDE OYNAMAYA DEVAM EDECEK

Sarı-lacivertli idareciler, Ferdi Kadıoğlu'nun A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana yapmasından memnun. Bu sayede 22 yaşındaki Ferdi, Türk statüsünde oynamaya devam edecek. Yönetimin bu tercihi de göz önünde bulundurarak bir teklif yapacağı gelen bilgiler arasında.

BERKE ÖZER SINIFI GEÇTİ

Kaleci Berke Özer ise başta Galatasaray derbisi olmak üzere kendisini ispat ettiği için sınıfı geçti. Sarı-Lacivertli yönetim, 21 yaşındaki file bekçisiyle uzun vadeli çalışmayı hedefliyor. Berke de çocukluk hayali olan Fenerbahçe'de futbolu bırakarak aynı Volkan Demirel gibi tarihe geçmek istiyor.