Jose Mourinho'ya ilk mağlubiyetini Igor Tudor tattırdı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor, Verona'nın başında çıktığı ilk maçta Roma'yı 3-2 mağlup etti ve Jose Mourinho'ya bu sezonki ilk yenilgisini tattırdı.

İtalya Serie A'nın 4.hafta mücadelesinde Hellas Verona konuk ettiği Roma'yı 3-2 mağlup etti. Sezonun ilk 3 haftasında puan alamayan Verona'da göreve getirilen Igor Tudor, çıktığı ilk maçta Jose Mourinho'ya bu sezonki ilk yenilgisini tattırdı.

IGOR TUDOR: OLAĞANÜSTÜ BİR MAÇTI

Karşılaşma sonrası açıklamalar yapan Igor Tudor, "Mutluyum. Bir süredir kazanamadığımız dönemde güzel bir galibiyet aldık. Olağanüstü bir maçtı. Bu galibiyet, önceki günlerde alınan mağlubiyetlerin ardından bize güven veriyor. Bugün gerçekten kolay değildi ki bu nedenle oyuncularımı kutluyorum. Geriye düştüklerinde bile kazanmaya olan inançlarını korudular" ifadelerini kullandı.

"ROMA ŞAMPİYON OLABİLECEK 4-5 TAKIMDAN BİRİ"

Roma'nın şampiyonluğu kazanabilecek 4-5 takımdan biri olduğunu belirten Igor Tudor, "Fiziksel mücadeleleri kazanmak, baskıyı artırmak istedim ve oyuncularım bunu destekledi. Ne yazık ki hafta arasında da maçlar var ama birkaç günümüz olsa da birçok şeyi değiştirmemiz gerekiyor. Umarım bu zafer kenetlenmemizi sağlamıştır. Roma, şampiyonluğu kazanabilecek 4-5 takımın arasında yer alıyor" diyerek sözlerini noktaladı.