Jose Mourinho'ya bakın ne attılar! Büyük tehlike atlattı: İşte saniye saniye o anlar...

Jose Mourinho'ya Norveç'te beklenmedik tepki. Bodo Glimt maçı için Norveç'e giden Roma'da teknik direktör Jose Mourinho'ya bir taraftar kartopu fırlattı. Ünlü teknik direktör, kafasına doğru gelen kartopunu son anda fark etti ve ani bir reflekse kurtulmayı başardı. Jose Mourinho daha sonra bir anda yönünü değiştirerek taraftar grubundan uzaklaştı.

Jose Mourinho, UEFA Konferans Ligi'nde karşılaşacakları Bodo Glimt maçı için gittiği Norveç'te sürpriz bir protestoyla karşılaştı. Jose Mourinho'yu bekleyen bir grup taraftarın içinden bir kişi, ünlü teknik adama kartopu fırlattı.

JOSE MOURINHO'YA ŞOK TEPKİ!

Jose Mourinho hızla kafasına doğru gelen kartopunu son anda fark etti ve ani bir hareketle tehlikeyi savuşturdu. Kendisini bekleyen taraftar grubuna doğru ilerleyen Jose Mourinho, bu olay sonrası bir anda rotasını değiştirerek kalabalıktan uzaklaştı.

ÇEYREK FİNAL MAÇI BU AKŞAM

Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Roma, UEFA Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında bu akşam TSİ 22:00'de deplasmanda Bodo Glimt ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin rövanş maçı ise 14 Nisan'da İtalya'da oynanacak.