Jose Mourinho'dan Samsunspor 11'ine göre 4 değişiklik

UEFA Avrupa Ligi'nin 3'üncü maçında İngiliz ekibi Manchester United'ı konuk eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, son karşılaşmaya göre ilk 11'de 4 değişiklik yaptı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 3'üncü maçında İngiliz ekibi Manchester United'ı konuk etti.

Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 22.00'de başlayan mücadelede Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin düdük çaldı. Clement Turpin'in yardımcılıklarını ise Nicolas Danos ve Benjamin Pages üstlendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Süper Lig'in 9'uncu haftasında Samsunspor ile oynadıkları maçın ilk 11'ine göre Manchester United mücadelesinde 4 değişiklik yaptı. Tecrübeli teknik adam, Rodridgo Becao ve Edin Dzeko'yu yedek oturttu. Filip Kostic, UEFA listesinde olmadığı için kadroda yer almazken; Jayden Oosterwolde ise sakatlığı sebebiyle mücadelenin kadrosuna görev almadı. Bu isimlerin yerine Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Allan Saint-Maximin ve Youssef En Nesyri ilk 11'de sahaya çıktı.

Portekizli teknik adam ilk 11'de şu isimlere görev verdi:

"Livakovic, Osayi Samuel, Dijku, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Fred, Amrabat, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin, En-Nesyri."