Jose Mourinho net konuştu! ''Lugano maçından sonra iyi çalıştık''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, kritik Lille maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Portekizli teknik direktör iyi çalıştıklarını ve hazır olduklarını dile getirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, kritik Lille maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Portekizli teknik direktör iyi çalıştıklarını ve hazır olduklarını dile getirdi.

İşte Jose Mourinho'nun açıklamaları;

"Önemli bir sakatlığımız var. Fred dışında takımın durumu iyi. 7 tane maç oynadık. Takıma sonradan katılan oyuncular durumlarını iyiye çekiyor. Lugano'dan bu yana çok iyi antrenman yaptık. Yarınki maça hazırız."

"Türkçe konuşabilmek isterdim. Televizyonda, sosyal medyada transferle ilgili neler yazılıyor anlamıyorum. Bu yüzden bilmediğim için mutluyum da. Oynayan oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yaparlar. Ben sakinim ve elimdeki oyunculara odaklanmayı tercih ediyorum. Tabii ki transfer penceresi kapanmadan oyuncu gelirse ona da "hoşgeldin" derim."

"BU İLK DEFA OLMUYOR"

"Bu benim için ilk defa olmuyor. Tottenham'la da ön eleme oynamıştım. Ama ilk defa Avrupa Şampiyonası döneminde sezonu erken açıyorum. Sezonu erken açtık, resmi maçlar oynuyorsunuz ve Avrupa Şampiyonası'nda oynayan oyuncular parça parça takıma katıldılar. Bu biraz işimizi zorlaştırıyor. Ben bahane sunmam. Bu maç için motiveyiz."

"Yarınki maçı kazanmayı umuyorum. Çok zor bir maç olacak. Lille takımını beğeniyorum. Lugano maçı sonrası rakibimizi izleyemeye başladık. Takım olarak hoşuma gitti. Yeni bir hocaları var. Jonathan David dışında ilk günden itibaren birlikte çalışıyorlar. Bizim için de onlar için de zor olacak."

"DEVLER LİGİ'Nİ İSTERİM"

"Kulüp hiçbir zaman bana Şampiyonlar Ligi'nin bir ihtiyaç olduğunu söylemedi. Ama bence kulüp için oyuncular için Türkiye için Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı isterim. Bana "Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilir misiniz?" derseniz, "İmkansız diye bir şey yoktur." derim ancak mucizelere de inanmam. Bana "Avrupa Ligi'ni kazanabilir misiniz?" diye sorarsanız, "Evet" derim. Ama Avrupa Ligi'nde oynamak yerine Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isterim."