Jorge Jesus'un yardımcısından al haberi

Jorge Jesus'un çalışma arkadaşı, Fenerbahçeli taraftarlara teşekkür etti. ''Rüya takım'' başlığıyla havalimanından bir görüntü paylaşan Marcio Sampaio, ''Gönderdiğiniz mesajlar için teşekkür ederim. Taraftarların Jorge Jesus'u istediğini bilmek harika.'' dedi.

AKŞAM

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktörlük konusunda İsmail Kartal ve Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus arasında bir seçim yapacaklarını belirtirken kritik günün pazartesi olduğunu söylemişti. Bütün bunlar yaşanırken Portekizli hocanın yardımcısı Marcio Sampaio, önce "Rüya takım" başlığıyla havalimanından teknik heyetin fotoğrafını paylaştı. Sonrasında ise Fenerbahçeli taraftarların gönderdikleri mesajlara aynı sıcaklıkta yanıt verdi. Bir anlamda transferi de duyurdu!

Mert Hakan Yandaş'ın geleceği belli oldu! Fenerbahçe'den CSKA Moskova'ya yanıt

BU SEVGİ GERÇEKTEN HARİKA

Sampaio, "Merhaba, tüm Fenerbahçe taraftarının sevgisini hissediyoruz. Gönderdiğiniz mesajlar için teşekkür ederim. Taraftarların Jesus'u istediğini bilmek harika. Bunu hissetmeyi seviyoruz. Jesus'a bu sevgiyi göstermek harika." satırlarını paylaştı. Bu sözlerin ardından da Fenerbahçeli taraftarlar, "Come to Fenerbahçe" mesajlarını atmayı sürdürdü. Pazartesi günü, Portekizli'nin resmen açıklanması bekleniyor. Kartal'la ise yollar ayrılacak.

Luiz Gustavo krizi çözülüyor! İşte yeni takımı