Jorge Jesus'un yardımcısı Fenerbahçe'yi açıkladı

Jorge Jesus'un çalışma arkadaşı Fenerbahçe taraftarına teşekkür etti. ‘Rüya takım' başlığıyla havalimanından bir görüntü paylaşan Sampaio, “Gönderdiğiniz mesajlar için teşekkür ederim. Taraftarların Jesus'u istediğini bilmek harika” dedi

AKŞAM

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktörlük konusunda İsmail Kartal ve Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus arasında bir seçim yapacaklarını belirtirken kritik günün pazartesi olduğunu söylemişti.

Bütün bunlar yaşanırken Portekizli hocanın yardımcısı Sampaio, önce "Rüya takım" başlığıyla havalimanından teknik heyetin fotoğrafını paylaştı. Sonrasında ise Fenerbahçeli taraftarların gönderdikleri mesajlara aynı sıcaklıkta yanıt verdi. Bir anlamda transferi de duyurdu!

BU SEVGİ GERÇEKTEN HARİKA

Sampaio, "Merhaba, tüm Fenerbahçe taraftarının sevgisini hissediyoruz. Gönderdiğiniz mesajlar için teşekkür ederim. Taraftarların Jesus'u istediğini bilmek harika. Bunu hissetmeyi seviyoruz. Jesus'a bu sevgiyi göstermek harika" satırlarını paylaştı. Bu sözlerin ardından da Fenerbahçeli taraftarlar, "Come to Fenerbahçe" mesajlarını atmayı sürdürdü. Pazartesi günü, Portekizli'nin resmen açıklanması bekleniyor. Kartal'la ise yollar ayrılacak.

HER ZAMAN BİR OPSİYON

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın Süper Lig'den bir takımla anlaşması bekleniyor. İsmail Kartal daha önce, "Kararı yönetim verecek" demişti. Fenerbahçe, sezona Jesus'la başlayacak. Ancak İsmail Kartal her zaman bir opsiyon olacak. Önümüzdeki sezon veya daha sonrasında kulübün ihtiyaç duyması halinde Kartal'ın yeniden Fenerbahçe'nin başına geçebileceği konuşuluyor. Kartal, hangi takıma giderse gitsin mukavelesine, "Fenerbahçe isterse ayrılma hakkına sahiptir" maddesi koyduracak.