Jorge Jesus'un Seferovic hayali gerçek oluyor! '1,5 daha verin bitsin bu iş'

Jorge Jesus'un istediği Seferovic için Benfica, Fenerbahçe'ye 10 milyon euro ile yanıt vermişti ancak Sarı-Lacivertliler'in 6 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Jorge Jesus'un kadrosunda görmek istediği Seferovic transferinin 7,5 milyon euro seviyelerinde gerçekleşebileceği vurgulandı.

AKŞAM

Teknik direktörlük için Jorge Jesus'la anlaşan Fenerbahçe, tecrübeli çalıştırıcıyı bu hafta içinde İstanbul'a getirecek ve son görüşmelerin ardından resmi imzayı atacak. Portekizli çalıştırıcı ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak olan Sarı-Lacivertliler, Jesus'un listesi doğrultusunda da transfer çalışmalarına başladı. Portekiz'in önde gelen gazetelerinden olan Record, F.Bahçe'nin Benfica'dan Seferovic'i istediğini yazmıştı.

BERISHA'YA YOL GÖRÜNECEK

Portekiz basını, dün de bu teklifin ayrıntılarını paylaştı. Benfica, 30 yaşındaki golcü için Fenerbahçe'den 10 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Ancak Sarı-Lacivertliler, sözleşmesi 2024'te bitecek olan İsviçreli için 6 milyon euro önerdi. Record, tarafların görüşmelere devam ettiğini ve bu transferin 7.5 milyon euro bandında bitebileceğini duyurdu. Haberde; Seferovic'in alınması durumunda bu sezon başında kadroya katılan Mergim Berisha ile de yolların ayrılacağı bilgisine yer verildi.