Jorge Jesus'un ekibinden flaş Fenerbahçe hamlesi

Fenerbahçe Jorge Jesus için temaslarını sürdürürken tecrübeli teknik adamın yardımcılarının Fenerbahçe'yi takibe alması dikkat çekti. Jorge Jesus'un ekibinde fizik ve kondisyon antrenörü olarak yer alan Mario Monteiro ve yardımcısı Marcio Sampaio, sosyal medyada Fenerbahçe'yi takip etmeye başladı.

Sabah

Fenerbahçe'de Jorge Jesus görüşmeleri son sürat devam ederken Portekizli teknik adamın yardımcılarından flaş bir hamle geldi. Jorge Jesus'un teknik ekibinde yer alan Mario Monteiro ve Marcio Sampaio'nun Fenerbahçe'yi takibe alması dikkat çekti.

TEKNİK EKİBİNDEKİ İSİMLER FENERBAHÇE'Yİ TAKİBE ALDI

Jorge Jesus'un ekibinin sosyal medyada Fenerbahçe'yi takip etmeye başlaması imzaların yakın olduğu şeklinde yorumlandı.

JORGE JESUS FENERBAHÇE'NİN MAÇLARINI İZLİYOR

Sabah'ın haberine göre Ali Koç'la Portekiz'de yaptığı görüşmenin ardından Brezilya'ya tatile giden Jorge Jesus, Fenerbahçe'yi mercek altına almaya başladı. Koç'un Portekiz'deki görüşmede kendisine teslim ettiği dosya üzerinden çalışmalara başlayan 67 yaşındaki hocanın ekibi de sarı-lacivertli takımın oynadığı maçları tek tek izliyor.

MAAŞ FARKI 2,5 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin sunduğu projeyi kabul eden Jorge Jesus'un istediği maaş ile Koç'un önerdiği maaş arasında 2.5 milyon Euro fark var. Jesus kendisi için 7 milyon Euro isterken bu rakam yardımcılarıyla birlikte 10 milyonu buluyor.