Jorge Jesus'tan Sevilla maçı öncesi sürpriz hamle! Sistem değişiyor

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Sevilla rövanşında savunma sistemini değiştirerek 4'lüye geçmeyi planlıyor. Orta saha sayısını arttırmak isteyen Jorge Jesus, tur biletini böyle kapmayı düşünüyor.

Fanatik

Fenerbahçe'de kritik Sevilla mücadelesinin taktik provaları başladı. Jorge Jesus ve ekibi, ilk maçtaki 2-0'lık yenilgiyi telafi etmeyi sağlayacak oyun planını belirlemek için yoğun mesai harcıyor.

Portekizli teknik adam, İspanya'daki mücadelede çok tartışılan 3'lü savunmayı tercih etmiş, ilk yarıda Fenerbahçe çok iyi bir futbol sergilemişti. Ancak Jesus, Sampaoli'nin ikinci devrede yaptığı hamlelerine karşılık veremedi yenilgi geldi. Tecrübeli çalıştırıcının perşembe günkü rövanşta 4'lü savunmaya geçmesi bekleniyor.

Jesus'un ana hedefi, Sevilla'a orta sahada üstünlük kurmak. Kırmızı Beyazlılar, ilk maçın ikinci yarısında bu bölgede temsilcimizi sürklase etmişti.

SAVUNMAYA YOĞUN BASKI

Jorge Jesus, aynısını yapmak için merkezi 3'lemeyi planlıyor. Crespo ve Arao'nun yanına Miha Zajc'ın eklenmesi sürpriz olmaz.

İlk mücadelede çok kötü bir performans sergileyen İrfan Can Kahveci'nin yerine ise Arda Güler'in görev yapması bekleniyor.

Jesus, öğrencilerinden, Sevilla'nın hata yapmaya meyilli savunmasına sürekli baskı yaparak oyun kurmalarına izin vermemelerini de istedi.