Jorge Jesus'tan Fenerbahçe'ye kötü haber! Satır arasında dikkat çeken ifade

Jorge Jesus'un 20 Mayıs'a kadar bekleyeceğini açıklaması, Fenerbahçe cephesinde önerilen teklifin yeterli bulunmadığı şeklinde yorumlandı. Jorge Jesus'un, ''Flamengo isterse teklifi kabul ederim'' sözleri de kafaları karıştırırken, Fenerbahçe camiasından yükselen İsmail Kartal sesleri Ali Koç'u hızlı bir karar almaya itiyor. Peki neden Jesus? İşte detaylar...

Milliyet

Son dakika haberi... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir görüşme gerçekleştiren Jorge Jesus, tatil için gittiği Brezilya'da kafaları karıştırmaya devam ediyor. Eski çalıştırdığı takım olan Flamengo'ya dönmek istediğini fakat 20 Mayıs'a kadar bekleyeceğini belirten Jorge Jesus'un bu sözleri Fenerbahçe'den gelen maddi teklifin kendisini tatmin etmediği şeklinde Fenerbahçe tarafında yankı buldu.

Gemileri yaktı, hayalini açıkladı: Real Madrid'i istiyorum

İSMAİL KARTAL, ALİ KOÇ'U JORGE JESUS'A İTİYOR

68 yaşındaki teknik direktörün 20 Mayıs'ı işaret etmesi, Koç'un Portekizli teknik adamdan bu tarihe kadar kesin bir cevap vermesini beklediği, aksi takdirde alternatif isimlere yönelebileceği şeklinde değerlendirildi. Ayrıca taraftarın ve camianın İsmal Kartal baskısının da Koç'un bir an önce Jesus konusuna olumlu bir şekilde nokta koymak için aceleci davranmasında rol oynadığı ifade edildi.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'dan Beşiktaş'a büyük şok! 10 milyon TL'lik ince ayar...

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'u hoca adayları arasında öne çıkaran kriterler:

- Anahtar teslim hoca olduğu düşünülüyor. Hem Portekiz'de Benfica'da hem de Brezilya'da Flamengo'da şampiyonlukları var. Lig şampiyonluğu konusunda çok tecrübeli bir isim.

- Jorge Jesus güçlü bir teknik ekibe sahip. Ekibiyle beraber Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde hep belirli seviyelere ulaştı. Fenerbahçe bu sezon ligde ikinci olursa takımı Şampiyonlar Ligi'nde gruplara taşıma adına tecrübeleri fazlasıyla var.

- Jorge Jesus tam anlamıyla lider ve güçlü bir karakter. Uzun bir sezon maratonuna hakim olabilecek bir isim. Duygulardan çok mantığıyla ve deneyimleriyle hareket ediyor.

- Jorge Jesus kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor. Ekibiyle beraber iyi bir projeye sıcak bakıyor. Fenerbahçe ve İstanbul tercihi Jorge Jesus için iyi bir şık olarak göze çarpıyor. Daha önce Suudi Arabistan'dan gelen pahalı kontratları bile kabul etmedi.

- Fenerbahçe'yi iyi tanıyor. Özellikle 2013'te UEFA Avrupa Ligi yarı final aşamasındaki eşleşmede Kadıköy'deki atmosferden çok etkilenmişti. Taraftarın ön planda olduğu bir kulüpte çalışmak istiyor.

Domenec Torrent kulüp arıyor