Jorge Jesus'tan Ali Koç'a büyük şok! Yeni transferi beğenmedi: ''Gönderin gitsin''

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de bomba bir iddia ortaya atıldı. Teknik direktör Jorge Jesus'un yeni transferlerden Bruma'yı hiç beğenmediği ve kiralanması yönünde Ali Koç yönetimine rapor sunduğu öne sürüldü. Sarı-lacivertliler yeniden kanat bakarken oyuncunun 4 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu var.

aksam.com.tr

Fenerbahçe'de gündemi sarsacak bir iddia gündeme geldi. PSV Eindhoven'dan eski Galatasaraylı Bruma'yı kadrosuna katan Jorge Jesus, oyuncuyu aldığına alacağına pişman oldu! Emre Mor ile birlikte "kanat" bölgesine transfer edilen Portekizli'nin Jesus'un onayını almayı başaramadığı iddia edildi.

ÖZEL! Fenerbahçe'de liste dışının maliyeti 19.5 milyon euro!

"JORGE JESUS, BRUMA'YI HİÇ BEĞENMEDİ"

İddiayı gündeme taşıyan gazeteci Serdar Ali Çelikler, VOLE'de, "Bruma kiralanırsa kimse şaşırmasın. Çünkü Jesus hiç beğenmemiş. Yine yeniden kanat bakılıyor. E diyeceksiniz ki, 'Niye alındı o zaman?' Onun da sebebi hep söylediğimiz şey: 1 yıllık hoca olması. 1 yıllık hoca, 'Onu da al, beğenmedim bunu da al.' der." ifadelerini kullandı. Aksam.com.tr'nin aktardığı haberde Çelikler, şöyle devam etti: "Haa bu arada Bruma asla büyük takım futbolcusu değil o da ayrı. Olan yine gelen herkesi Maradona yapan trollere oldu."

Fenerbahçe'den Joao Pedro'nun menajerine 2 milyon euro

BRUMA'DA ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONU VAR

Bruma için PSV ile yapılan 1 yıllık kiralık anlaşmasında satın alma opsiyonu zorunlu. Buna göre Portekizli futbolcu, gelecek sezon sonunda 4 milyon euro karşılığında bonservisiyle alınacak. 27 yaşındaki oyuncuyla, 2022-23 sezonunun ardından ise 2+1 yıllık kontrat yapılacak.

aksam.com.tr

Dursun Özbek seçimini yaptı: Cenk Ergün-Erden Timur krizinden istifa çıktı!