Jorge Jesus'tan Ali Koç'a 10 milyon euroluk talep

Fenerbahçe'nin 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağı Jorge Jesus'un başkan Ali Koç'tan Haris Seferovic'i istediği ortaya çıktı. Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye istediği bir diğer ismin Andre Franco olduğu öğrenilirken Benfica, Haris Seferovic için 10 milyon euro talep etti.

AKŞAM

Fenerbahçe'nin her konuda anlaşmaya vardığı Jorge Jesus'un başkan Ali Koç'tan istediği ilk transfer belli oldu... Portekiz basınından Record'un haberine göre, 67 yaşındaki çalıştırıcı ilk olarak Benfica'dan Haris Seferovic'in alınmasını istedi.

Igor Tudor sürprizi! Geri dönüyor

Haris Seferovic

FENERBAHÇE, JORGE JESUS'UN İSTEĞİ İÇİN ÇABALIYOR

Benfica, yapılan ilk görüşmede Fenerbahçe'den 10 milyon euro bonservis bedeli talep etti. Görüşmelerin devam ettiği ve Fenerbahçe'nin fiyatı aşağıya çekmek için çalıştığı belirtildi.

Andre Franco

JORGE JESUS'UN İKİNCİ HAMLESİ ANDRE FRANCO

Record'un haberinde Jorge Jesus'un başkan Ali Koç'tan Estoril Praia'nın ofansif orta saha oyuncusu Andre Franco'nun da takıma kazandırılmasını talep ettiği kaydedildi.

Öte yandan Alman basını, Fenerbahçe ile anlaşamayan Joachim Löw'ün kulüp takımı çalıştırmak istediğini ve kendisine bu bağlamda gelen birkaç ciddi teklif olduğunu vurguladı.

Haji Wright Trabzonspor'a doğru