''Jorge Jesus'la yeniden'' dedi, Fenerbahçe harekete geçti!

Fenerbahçe, ''Jorge Jesus'la yeniden bir arada olmak isterim'' diyen Bruno Henrique için Flamengo ile temasa geçti. Sözleşmesi 31 Aralık 2023'te bitecek 31 yaşındaki sol kanat oyuncusu için girişimlere başlandı. Brezilya ekibi 5 milyon euro istedi ancak sarı-lacivertliler önce indirim, sonra da ödeme şekli planını devreye sokacak

Jorge Jesus'a imzayı attıran Fenerbahçe, hocanın verdiği liste doğrultusunda transfer için hummalı bir çalışmanın içinde. Oyuncularda sorun yok ama kulüplerini ikna etmek hiç de kolay görünmüyor. Sabah'ta yer alan habere göre Portekizli çalıştırıcı, sol kanat için ilk sıraya Flamengo'dan öğrencisi Bruno Henrique'yi yazdı. Sarı-lacivertli yönetim oyuncudan "Jesus'la yeniden bir arada olmak isterim" sözünü aldıktan sonra Flamengo ile temasa geçti.

Miha Zajc, Rıdvan Yılmaz dediler Galatasaray'ın yıldızı çıktı! Çılgın rakamla gidiyor

OYUNCU DA FENERBAHÇE'Yİ ARZULUYOR

Brezilya ekibi, 2019'da Santos'tan 5.5 milyon euro bonservisle aldığı ve sözleşmesi 31 Aralık 2023'te bitecek Henrique'den para kazanmak istiyor. Kapıyı da 5 milyon eurodan açtı. Oyuncunun kendilerini istemesinden güç alan sarı-lacivertli yönetim, indirim için şartları zorluyor. İndirimi kabul ettiremezse, ödeme şekli üzerinden en uygun anlaşmanın yapılması için çalışmalar sürüyor.

Yapma dedi yaptı! Abdullah Avcı'nın kararı Trabzonsporluları çok şaşırtacak