Jorge Jesus transferinde detaylar belli oldu! Fenerbahçe'den dev yatırım...

Jorge Jesus'un Fenerbahçe teknik direktörlüğündeki sözleşme detayları belli oldu. Portekiz ve İtalya basınındaki haberlere göre; Sarı-Lacivertliler, Jorge Jesus ile anlaşmaya vardı. Portekizli, iki sezon Kanarya'nın başında kalacak.

AKŞAM

Uzun süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, sonunda Jorge Jesus ile anlaşmaya varmıştı. Resmî açıklamanın kısa süre içinde yapılması beklenirken mukavelenin süresi de ortaya çıktı.

JORGE JESUS İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME

Portekiz ve İtalya basınındaki haberlere göre; 67 yaşındaki tecrübeli hocayla 2 seneliğine anlaşmaya varıldı. Mukavelede kulüp veya hoca taraflı bir opsiyon olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde bu da netlik kazanacak.

Jorge Jesus, genelde "4-1-3-2" taktiğini tercih ediyor. Fenerbahçe ise son dönemde bu taktikle oynamadı.

İSMAİL KARTAL MADDE KOYDURACAK

Takımın başında görev aldığı sürede son derece başarılı bir iş çıkaran İsmail Kartal ise sezon sonunda ayrılacak. Kartal, kimsenin ikinci adamı olmayacağını açık bir şekilde dile getirmişti.

İsmail Kartal'ın Süper Lig'den bir ekibin başına geçmesi bekleniyor. Şu anda Kartal'ın menajeri, çok sayıda kulüple görüşmelerini sürdürüyor. Kartal'ın yeni takımıyla yapacağı mukaveleye, "Fenerbahçe'den teklif gelirse ayrılabilir" maddesi koydurmak istediği öğrenildi.

TAKIMA ADAPTE EDECEK

Yakın zamanda takımın başına geçecek olan Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus, genelde "4-1-3-2" taktiğini tercih ediyor. Fenerbahçe ise son dönemde bu taktikle hiç oynamadı.

Jorge Jesus, yeni sezon öncesinde oyun anlayışını takıma adapte etmek için yoğun bir mesai harcayacak. Sosyal medyadaki taraftarlar ise adeta ikiye bölünmüş durumda.

Fenerbahçeliler'in önemli bir bölümü İsmail Kartal'ın devam etmesi gerektiğini düşünüyor. Ancak yönetimin kararı Jorge Jesus'tan yana oldu.