Jorge Jesus eski öğrencisini de getiriyor! Fenerbahçe'de ilk hedef William Carvalho

Fenerbahçe'nin Portekizli Teknik Direktörü Jorge Jesus'un transferde ilk olarak Betis forması giyen William Carvalho'yu istediği öğrenildi. Portekizli futbolcu konusunda nabız yoklaması başladı.

AKŞAM

Portekiz basınına yansıyan haberlere göre; Jorge Jesus, Fenerbahçe Yönetimi'nden ilk olarak Real Betis forması giyen William Carvalho'yu istedi. 30 yaşındaki Portekizli ön liberonun mukavelesi önümüzdeki sezonun ardından tamamlanacak.

Bu sebeple Real Betis'in ondan bonservis bedeli kazanmak istediği vurgulandı. Uygun bir maliyetle bu transferin bitmesi bekleniyor. Portekizli oyuncu daha önce Sporting'de Jorge Jesus'la beraber çalışmıştı. Geçtiğimiz sezon La Liga'da 33 maça çıkan futbolcu; 2 gol, 3 asistle oynadı.

GÖNDERİLECEKLER SONRA

Milli takımın da vazgeçilmez isimleri arasında yer alan 30 yaşındaki futbolcuyla birlikte orta alandaki savunma gücünün daha yukarı çekilmesi hedefleniyor. Jesus'un yönetime sunduğu transfer raporunda her bölge için çeşitli alternatifler bulunduğu öğrenildi.

Önümüzdeki sezon kesinlikle şampiyonluğu isteyen Fenerbahçe Yönetimi de Jesus'a tam yetki verdi. Uzun yıllardır kazanılamayan şampiyonluğun bu sezon sona erdirilmesi hedefleniyor. Gönderileceklerle ilgili rapor ise daha sonra Jesus tarafından yapılacak.