Joachim Löw'de mutlu son! Resmi açıklama geliyor: Projem hazır

Ve Fenerbahçe teknik direktör Joachim Löw'ü açıklamaya hazırlanıyor. Fenerbahçe her konuda anlaşma sağladığı Joachim Löw ile bu hafta içinde imzaları atıp resmi açıklamayı yapmayı planlıyor.

Ajansspor

Fenerbahçe Joachim Löw için artık günleri sayıyor. Sarı-Lacivertliler prensip anlaşmasına vardığı Joachim Löw'e bu hafta içi imza attırmayı planlıyor. İmzaların ardından bu hafta içinde Fenerbahçe'den resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Erol Bulut'un vazgeçilmeziydi, Fenerbahçe'den sürpriz karar! 11 gün önce maça çıkmıştı

İSMAİL KARTAL, JOACHIM LÖW'ÜN YARDIMCISI OLACAK

Öte yandan Ali Koç daha önce yaptığı açıklamada Joachim Löw'ün ikisi aktif çalışan 3 teknik direktörle gelmek istediğini belirtmişti. Bu isimlerden biri de İsmail Kartal. Löw'ün göreve gelmesiyle İsmail Kartal da yardımcı antrenörlük pozisyonuna geçecek.

Attila Szalai çılgın rakam! Tam 30 milyon euro bonservis

JOACHIM LÖW: ESKİ GÜÇLÜ FENERBAHÇE'Yİ YARATMAK İÇİN PROJEM HAZIR

Joachim Löw, Ali Koç ile yaptığı görüşmelerde "Fenerbahçe'nin bir futbol kültürü oluşturması gerekiyor. İlk geldiğimde Fenerbahçe Avrupa'da daha çok biliniyordu. Ben eski güçlü Fenerbahçe'yi yaratmak için projem hazır" ifadesini kullanmıştı.

GURBETÇİ AKINI BEKLENİYOR

Ali Koç ise Joachim Löw sonrası gurbetçilerin Türkiye'ye karşı bakışının değişeceğini ve Alman teknik adamla birlikte bu isimlerin de İstanbul'a gelebileceğini söylemişti.

Galatasaray'da Alexandru Cicaldau depremi! Taraftarlar kulaklarına inanamadı