Jesus'un yeni hedefi El Yamiq

Africafootunited'ın verdiği bilgiye göre; F.Bahçe, Real Valladolid forması giyen Jawad El Yamiq ile en çok ilgilenen takımlardan biri. Özellikle Teknik Direktör Jesus'un Faslı stoperin transferi için çok istekli olduğu vurgulandı.

AKŞAM

Fenerbahçe'de yeni yıla girilmesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-Lacivertliler ocak ayında kadrosunu önemli futbolcularla güçlendirmek istiyor. Kanarya, yapacağı hamlelerle birlikte şampiyonluk yarışında daha da iddialı hale gelmeyi hesaplıyor. Teknik Direktör Jorge Jesus'un yönetime transfer raporunu sunduğu belirtildi. Fenerbahçe'de gündemin en önemli maddelerinden biri ise stoper transferi. Konuyla ilgili son gelişmeyi Afrika basını da duyurdu.

DÜNYA KUPASI'NDA ETKİLİYDİ

Africafootunited'ın verdiği bilgiye göre; Fenerbahçe, Real Valladolid forması giyen Jawad El Yamiq ile en çok ilgilenen takımlardan biri. Özellikle Teknik Direktör Jorge Jesus'un Faslı stoperin transferi için çok istekli olduğu vurgulandı. Hatta Jesus'un 30 yaşındaki futbolcuyu Fenerbahçe'ye getirmek için her şeyi yapacağı ifade edildi. Jawad El Yamiq, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

PİYASA DEĞERİ 1.2 MİLYON EURO

1.93 boyundaki oyuncu bu sezon La Liga'da 8 maça çıktı. Güncel piyasa değeri 1.2 milyon euro olan El Yamiq'in İspanyol ekibiyle olan kontratı 2024 yılında sona erecek. Faslı savunmacı kariyeri boyunca O. Khouribga, Raja Casablanca, Genoa, Perugia, Raja Casablanca ve Real Zaragoza gibi takımlarda da forma giymişti. El Yamiq, ülke milli takımında da 25 mücadelede görev aldı. Başarılı futbolcu 25 karşılaşmada 2 gol atmayı başardı.