Jesus'un prensi Jonatan

Jorge Jesus, sol bek için yönetime Santos'tan Felipe Jonatan'ın ismini verdi. Hatta 67 yaşındaki çalıştırıcı oyuncuyu da aradı ve ‘gelirim' yanıtını aldı. Yönetim ise kısa süreiçinde Santos'la görüşmelere başlayacak.

AKŞAM

Şampiyonluk yolunda kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. Teknik Direktör Jorge Jesus ise yönetime bu konudaki listesini verdi. Portekizli çalıştırıcının listesinin en tepesinde Santos'un 24 yaşındaki sol beki Felipe Jonatan var... Brezilya basınına yansıyan haberlere göre; Jesus, oyuncuyu aradı ve Fenerbahçe'de onu görmek istediğini söyledi. Jonatan'ın da Jesus'a 'kulüpler anlaşsın ben gelirim' dediği belirtildi. Brezilya'daki haberlerde şu ifadelere yer verildi:

SANTOS'UN MALİ SIKINTISI VAR

"Jonatan, Colorado'nun hedefinde ancak şu an bir sakatlığı var henüz iyileşemedi. Santos oyuncudan iyi para kazanmak istiyor. Anketler bile bunu gösteriyor. 24 yaşındaki oyuncuyu isteyen takımlardan biri de Fenerbahçe... Jorge Jesus onu aradı. Görüşmeler oldu ama henüz Santos'a resmi bir teklif gelmedi. Ancak Santos'un oyuncudan 4 milyon dolar civarında bir bonservis beklentisi var. Çünkü kulüpte mali problemler var." Fenerbahçe ise Jesus'un en çok istediği isimlerden biri olan Jonatan için birkaç gün için harekete geçecek. Hedef; oyuncuyu ara transfer döneminde kadroya katmak.

HEYETİN SAĞLIK RAPORU ÖNEMLİ

Sarı-Lacivertliler, oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadroya katmak istiyor. Jonatan'ın tek sıkıntısı ise sakat oluşu. 6 Kasım'da sakatlanan oyuncunun dönüş tarihi henüz bilinmiyor. F.Bahçe transfer öncesinde sağlık raporlarını isteyecek ve sağlık heyetinden onay gelirse transfer için resmi adımlar atılacak. Jonatan transferi gerçekleşirse Makedon oyuncu Alioski'yle de yollar ayrılacak. Yaz transfer döneminde Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'den kiralık olarak kadroya katılan 30 yaşındaki oyuncu, şu ana kadar 19 maça çıkarken 1 gol, 2 asistlik katkı verdi. Jonatan ise; 2019'dan bu yana Santos forması giyiyor. Santos'ta 181 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu, 6 gol, 11 asistlik performans ortaya koydu.