Jan Olde Riekerink Süper Lig'den golcü transferi yaptı! İskenderunspor'dan büyük bomba...

Jan Olde Riekerink önderliğinde İskenderunspor'un yükselişi sürüyor. Spor Toto 2. Lig'e çıkan İskenderunspor flaş bir transfere imza attı. Jan Olde Riekerink, Süper Lig'den golcü transferi yaptı. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Jan Olde Riekerink önderliğinde yükselişe geçen İskenderunspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Spor Toto 2. Lig'e yükselen Akdeniz temsilcisi gol yollarına Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor'dan Fuat Bavuk'u transfer ettiğini açıkladı.

Ali Koç yabancı Dorukhan Toköz için dünyaları verdi! İsviçre çakısı gibi her derde deva

JAN OLDE RIEKERINK İSKENDERUNSPOR'U GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Ümraniyespor yaptığı açıklamada, Fuat Bavuk'un İskendersunspor'a transfer olduğu açıkladı. Kulübün sosyal medya hesabından, "Oyuncumuz Fuat Bavuk'un transferi konusunda kulübümüz ve İskenderunspor A.Ş. kulübü arasında anlaşma sağlanmıştır. Kendisine teşekkür eder; bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

Enner Valencia'nın dünyası başına yıkıldı! Fenerbahçe'den sonra...

FUAT BAVUK'UN KARNESİ

11 Ağustos 2000 doğumlu Fuat Bavuk, futbola Ümraniyespor altyapısında başladı. Ümraniye'nin alt yaş kategorilerinde futbol oynayan Fuat, 2019'da Şile Yıldızspor'a, 2020'de ise Adıyaman 1954'e kiralandı.

Son olarak Serik Belediye'de kiralık olarak forma giyen Fuat Bavuk, kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından bonservisi ile İskenderunspor'a gitti.

Bu sezon 35 karşılaşmada görev alan 21 yaşındaki santrfor, 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Kimse bunu beklemiyordu! Arda Turan hayatının imzasını atıyor