Jackson Muleka ve Rıdvan Yılmaz'ın kaderi buna bağlıydı! Transferde kahreden gelişme

Jackson Muleka ve Rıdvan Yılmaz'ın Lyon transferi zora girdi. Fransız devinin Süper Lig'in iki yıldızı Jackson Muleka Ve Rıdvan Yılmaz'ı transfer etmek istediği ve temasta olduğu biliniyor. Ancak Ligue 1'de Metz'e kaybeden Lyon, Avrupa kupaları şansını zora soktu ve transferin kaderi değişti. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Süper Lig'in iki başarılı yıldızı Jackson Muleka ve Rıdvan Yılmaz uzun süredir Olimpik Lyon'un radarında. Hem gözlemcilerini gönderen hem de kulüplerle temasa geçen Fransız ekibi, Ligue 1'de Avrupa kupalarına katılma şansını zora soktu ve bu transferlerin kaderi değişti.

JACKSON MULEKA VE RIDVAN YILMAZ TRANSFERİ ZORA GİRDİ

Fransa Ligue 1'in 36. haftasında Metz ile Lyon karşı karşıya geldi. Stade Municipal Saint-Symphorien'de oynanan mücadeleyi 3-2'lik skorla Metz kazandı. Lyon'un aldığı bu yenilgiyle birlikte gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılma katılma şansı kalmadı. Avrupa biletini çok zora sokan Lyon, 55 puanda kaldı.

Bu gelişme ile birlikte gelecek sezon dev bir gelirden de mahrum kalacak olan Fransız ekibinde transfer stratejisinin de değişeceği iddia edildi.

LYON'UN YENİ YOL HARİTASI MERAKLA BEKLENİYOR

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurup hem Paris Saint-Germain'i zorlamak hem de ezeli rakibi Marsilya'nın önüne geçmek isteyen Lyon transferde gözünü karartmaya niyetliydi.

Süper Lig'in yıldız golcüsü Jackson Muleka ve genç savunmacı Rıdvan Yılmaz'ı da kadrosuna katarak güçlenmek isteyen Fransız temsilcisinin, Şampiyonlar Ligi biletini kaçırmasının ardından nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.