İyi uykular çocuklar! Antalyaspor'dan devrim niteliğinde bir gelişme

Ünlü uyku koçu Littlehales, Antalyasporlu futbolculara ‘uyku eğitimi' verdi. İngiliz koç, uyku saatleri ve süresi hakkında bilgilendirme yaptı.

AKŞAM

Antalyaspor'un Almanya kampında futbolculara İngiliz uyku koçu Nick Littlehales tarafından eğitim verildi. Littlehales eğitimde, sporcuların uyku saatleri ve süresi hakkında bilgilendirme yaparken uykuda doğru dinlenmeyi sağlayacak yatış biçimlerini de anlattı.

YENİLMEZLERLE ÇALIŞTI

İngiliz uyku koçu, futbolcuları gözlemlemek için Antalyaspor'un antrenmanını da izledi ve daha sonra düşüncelerini Nuri Şahin ile paylaştı.

Littlehales, bir süre daha eğitim verecek. Littlehales'in uyku yönlendirmesi yaptığı takımlar arasında, Sir Alex Ferguson'lu Manchester United'ın efsanevi 1992 yılı kadrosu ile Eriksson'un İngiltere Milli Takımı da var.

2012 Londra Olimpiyatları'nda rekor kıran İngiliz bisikletçiler hep onunla çalıştı. Antalyaspor Teknik Direktörü Şahin'in isteği doğrultusunda geçen sezon da Liverpool'un taç antrenörü Thomas Gronnemark, 1 haftalığına Antalya'ya gelerek takıma eğitim verip çalıştırmıştı.