İyi oynayıp kazanacağız

Okan Buruk, bugünkü Manchester United maçı için “Önceki maçlarda iyi oynayıp kazanamamıştık. Bu sefer her ikisini de yapmak istiyoruz” diye konuştu.

AKŞAM SPOR

Sarı-Kırmızılılar'da Teknik Direktör Okan Buruk, dün Muslera ile birlikte basın toplantısında açıklamalarda bulundu. "Muslera'nın sözleşmesi bitiyor, yönetimle görüşmesi oldu mu?" sorusuna gülerek "Benim de bitiyor" yanıtını verdi. Başarılı çalıştırıcı, bugünkü M.United maçı ile ilgili ise şunları söyledi: "Büyük bir heyecan yaşıyoruz. Bu maçlar çok önemli, çok özel. Kendi sahamızda bu muhteşem atmosferde kazanmak istiyoruz. İyi oynayıp kazanamamıştık, bu sefer her ikisini de yapmak istiyoruz.

TARAFTAR EN ÖNEMLİSİ

Bu yazı güçlü şekilde geçtik. Şampiyonlar Ligi ve ligde doğru yerdeyiz. Taraftarımız çok önemli. Bayern maçında olduğu gibi onları maçın içine çekmemiz gerekiyor. Bizim için en önemli şey bu olacak. Oynadığımız baskılı oyunların getirdiği pozisyonları değerlendirsek çok farklı iki maç olabilirdi. Kim oynarsa oynasın önlem alma durumumuz yok. Takım oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Kalitemiz var. Kalitemiz de bundan sonraki maçlarda o topu daha çok içeri atacaktır. Davinson Sanchez'in iğneyle oynama durumu yok. 2-3 hafta içinde takıma dönmesini bekliyoruz."