Ivan Perisic, Süper Lig'i beğenmemiş! Transfer teklifine ret

Inter'in Hırvat yıldızı Ivan Perisic'in Türkiye'den gelen transfer teklifini reddettiği ortaya çıktı. Süper Lig'de oynamak istemediğini belirten Ivan Perisic Türkiye'de yaşamak istemediğini de iletmiş. İşte detaylar

Aksam.com.tr

Ivan Perisic'ten Türkiye'de oynamaya ret! İtalya Serie A ekiplerinden Inter'de forma giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ivan Perisic'in Türkiye'den transfer teklifi aldığı iddia edilirken, Hırvat yıldızın Türkiye'de forma giyme teklifine sıcak bakmadığı ileri sürüldü.

IVAN PERISIC TÜRKİYE'YE GELMEK İSTEMEDİ

Aksam.com.tr'nin İtalyan basınında aktardığı habere göre, Süper Lig'in dev kulüpleri ile çalışan bir temsilci geçtiğimiz hafta, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Ivan Perisic ile iletişime geçti. Ancak tecrübeli futbolcu, ekonomik olarak şartların ne olacağını dahi öğrenmeden, teşekkür ederek bu yaklaşımı geri çevirdi.

INTER'DE KALMAK İSTİYOR

Kendisine gelen tekliflere rağmen Ivan Perisic'in önceliği ise Inter'de devam etmek. 2015 yılından beri Inter forması giyen 33 yaşındaki Hırvat futbolcu, bu sezon 40 maçta forma giyerken 5 gol ve 6 asistlik performans gösterdi.

INTER İLE ANLAŞAMADI

Ivan Perisic, yeni sözleşmesinde sezon başına net 5 milyon Euro kazanacağı iki yıllık bir anlaşma isterken, Inter ise 4 milyon Euro'luk, bir senelik bir teklif sundu. Henüz taraflar arasında anlaşma sağlanamazken, İtalyan devinin tecrübesi ile takıma pozitif katkı sağlayan futbocuyu takımda tutmak için teklifini iyileştirmesi bekleniyor.