İtalya'yı sallayan Mario Balotelli haberi! ‘Sansasyonel ifşa' sözleriyle duyurdular...

Mario Balotelli İtalya'da gündeme oturmaya devam ediyor. Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli için Ahmet Nur Çebi'nin sarf ettiği ‘Seneye Juventus'a gidecek' sözleri Çizme'de infial yarattı. İtalyan basını söz konusu haberi ‘Sansasyonel ifşa' sözleriyle okuyucularına duyurdu.

aksam.com.tr

Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, İtalya'da gündem olmaya devam ediyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Murat Sancak'ın sözlerine karşılık 'Mario Balotelli seneye Juventus'a gidecek' sözleri Çizme'de olay oldu.

"MARIO BALOTELLI SENEYE JUVENTUS'A GİDECEK"

Murat Sancak'ın "Beşiktaş'ın yeni sezonda teknik direktörü Şenol Güneş oldu. Kesin Beşiktaş'a gidiyor. Şenol Hoca Beşiktaş'a hayırlı olsun" sözleri Siyah-Beyazlılar tarafından büyük bir tepkiyle karşılanmış, Ahmet Nur Çebi de bu sözlere "Adana Demirspor'dan size bilgi verebilirim. Vincenzo Montella seneye Trabzonspor'a gidiyor. Mario Balotelli de Juventus'a gidecek" diyerek cevap vermişti. Ahmet Nur Çebi'nin Mario Balotelli hakkındaki bu sözleri İtalya'yı adeta salladı.

Marek Hamsik için çılgın teklif! Trabzonsporluların ödü koptu

İTALYANLAR BÖYLE DUYURDU: SANSASYONEL İFŞA

Çizme basını Mario Balotelli sözlerini 'Sansasyonel ifşa' başlıklarıyla okuyucularına duyururken, Balotelli'nin Juventus'un yeni golcüsü Dusan Vlahovic'i tahtından etmek için geleceğini esprili bir dille aktardı.

ADANA DEMİRSPOR 10 MİLYON EURO İSTİYOR

Adana Demirspor'da gösterdiği başarılı performansın ardından yaklaşık 3,5 yıl sonra İtalya Milli Takımı'na davet edilen Mario Balotelli, birçok kulübün de radarında bulunuyor. Özellikle İngiliz medyası, Newcastle United'ın Balotelli'nin peşinde olduğunu iddia ediyor. Bu arada Murat Sancak daha önce yaptığı açıklamada Mario Balotelli'nin bonservis bedelini 10 milyon euro olarak belirlemişti.

Beklenmedik Enner Valencia kararı! Fenerbahçeli taraftarların göz bebeğiydi

BALOTELLI'NIN ADANA DEMİRSPOR İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 23 maça çıkan Mario Balotelli 11 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

aksam.com.tr