İtalyanlar Rıdvan Dilmen'i tuş etti! Ünlü yorumcunun sözleri viral oldu

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in, ilk günlerinde ''Ağır bir oyuncu olduğunun altını çizelim.'' dediği Kim Min-jae, fiziğiyle İtalyanların aklını çeldi. Napoli'nin takımdan ayrılacak 1.86'lık Kalidou Koulibaly'nin fizik olarak benzediği için Güney Koreli oyuncuyu transfer etmek istediği ortaya çıktı. Yaşanan bu gelişmenin ardından akıllara Rıdvan Dilmen'in sözleri geldi.

Napoli'nin Kim Min-jae'yi neden istediği ortaya çıkarken ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in sözleri viral geldi. Rıdvan Dilmen her ne kadar sonrasında Kim Min-jae'den birçok kez övgüyle bahsetse de ilk maçının ardından söylediği, "Ağır göründü. Dönüşlerde pek iyi görmedim. Çok kolay çalımlar yedi. Biraz daha izlemek lazım." dediği Güney Koreli, fiziğiyle İtalyan devinin radarına girdi.

KALIDOU KOULIBALY'NİN BOŞLUĞU KIM MIN-JAE İLE DOLACAK

Napoli'nin üç ay önce transfer listelerine aldığı Güney Koreli stoperi, ısrarla istemesinin sebebi İtalyan takımının defansının göbeğinde uzun yıllardır görev yapan ve yüksek bonservis bedeliyle ayrılması beklenen Kalidou Koulibaly... Sabah'ta yer alan habere göre, 1.86 boyuyla İtalya'nın en iyi bir-iki stoperinden biri olarak gösterilen Koulibaly'ye fizik olarak benzeyen 1.90'lık Kim'i, Napoli'nin bu sebepten istediği ifade edildi.

KIM MIN-JAE'DE FENERBAHÇE SERVETE KONACAK

Corriere dello Sport, geçen sezon Fenerbahçe'ye gelen ve çok başarılı bir performans ortaya koyan 25 yaşındaki Güney Koreli için Napoli scout'larının devre ortasından itibaren bir dosya hazırlamaya başladıkları ve teknik direktör Spalletti'ye sunduklarının altını çizdi. Gazete, Napoli'nin teklifi için bir rakam ifade etmezken, Kim'in sözleşmesinde "23 milyon euroya serbest kalır" maddesi var.

Bj Guoan'dan 3 milyon euro bonservisle alınan Kim Min-Jae geçen sezon Fenerbahçe ile 39 resmi maça çıktı. 3268 dakika sahada kalırken bir de gol attı.

RIDVAN DİLMEN NE DEMİŞTİ?

Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz 23 Ağustos'ta oyuncu için "Ağır bir oyuncu olduğunun, altını çizelim." ifadesini kullanırken tam 1 ay sonra ise "Adam yiyor, geçemezsin!" demişti. Her iki video Fenerbahçeli taraftarlar tarafından sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

İşte o sözler...

Kaan Ayhan Galatasaray'ı istiyor