Merih Demiral'a dev talip! İtalyanlar transferi resmen duyurdu

Napoli, Merih Demiral'ı transfer etmek istiyor! Milli yıldız ile yakından ilgilenen Napoli, Kim Min-Jae'nin yerine Merih Demiral'ı düşünüyor.

Merih Demiral ile Inter ilgilenirken, şimdi de Napoli devreye girdi! İtalya basınının duyurduğu habere göre Serie A lideri yakında temaslara başlayacak ve yaz döneminde oyuncuyu kadrosuna katacak.

MERİH DEMİRAL NAPOLI YOLUNDA

İtalya'daki müthiş performansı ile Serie A'yı kasıp kavuran ve uzun bir aradan sonra şampiyonluk hayalleri kuran Napoli, yeni transfer hedefini Merih Demiral olarak belirledi.

Her geçen gün üzerine koyarak ilerleyen Merih için ciddi bir bonservis bedelini gözden çıkaran ve aynı zamanda da önemli bir yatırım yaptığını düşünen Napoli yönetimi, hem performans bazında hem de mali anlamda doğru bir hamle yapma peşinde!

ATALANTA'DA FARK YARATTI

Juventus'tan 21 milyon euro bedelle Atalanta'ya transfer olan Merih, burada defans hattını toparladı ve sert oyunu ile de fark yarattı.

Güçlü fiziği ile Serie A'ya çabuk uyum sağlayan ve her geçen gün potansiyelini daha çok ispatlayan 25 yaşındaki stoper, önümüzdeki yaz Kim Min-Jae'nin yerini doldurmak üzere Napoli'ye transfer olabilir.

NAPOLI YATIRIMLARA HAZIR

Victor Osimhen, Khvicha Kvaratskhelia ve Kim Min-Jae gibi yıldızların satışı ile kasayı dolduracak olan Napoli; önemli yatırımlar yapmaya ve turnuvalardaki iddiasını korumaya devam etmeyi planlıyor.

Son olarak ise Serie A puan tablosunda ikinci sıradaki Lazio'ya 16 puan fark atan Napoli'nin sezonu şampiyon bitirmesi bekleniyor.