İtalyan basınından Vedat Muriç iddiası: ''Vedat, ağlaya ağlaya...''

Lazio, istenen performansı sergileyemeyen Vedat Muriqi ile yollarını ayırıyor. İtalyan basını, golcü oyuncunun F.Bahçe'ye gelmek stemesinde rağmen Real Mallorca'ya kiralandığını duyurdu.

AKŞAM

Fenerbahçe'nin yeniden kadrosuna katmak istediği Vedat Muriqi, İspanya yolcusu...

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Kosovalı golcü, La Liga ekibi Mallorca'ya kiralandı. Çizme basını, Vedat'ın F.Bahçe'ye geri dönmeyi çok istediğini ancak sarı-lacivertlilerin Lazio'nun talep ettiği ücreti karşılayamadığı için transferin gerçekleşmediğini yazdı.

Haberde; Vedat'ın performansından memnun olmayan Lazio'nun da bunun ardından gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı ve en iyi şartları sunan Mallorca ile anlaştığı vurgulandı.

Premier Lig temsilcisinin Attila Szalai ısrarı devam ediyor

12 MİLYON EURO OPSİYON

İtalyan basınının önde gelen gazetelerinden olan Corriere dello Sport, Lazio Sportif Direktörü Tare'nin "Muriqi için Mallorca ile görüşüyoruz. Ancak henüz net bir anlaşma yok" sözlerine yer verse de, transferin 300 bin euro kiralama bedeli ve 12 milyon euro satın alma opsiyonuyla tamamlandığını duyurdu.

İspanyol gazetesi AS da, transfer girişimini doğruladı ve Kosovalı golcünün sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi imzayı atacağının altını çizdi. AS Mallorca'nın satın alma opsiyonundaki ücreti düşürmek istediğini de yazdı.

Fenerbahçe yönetimden transferde yardım talebi: "Sang'ı ikna et Kim Min-jae"

TARİHİN EN KÖTÜ TRANSFERİ

Calciomercato ise Vedat'ın Lazio tarihinin en başarısız transferlerinden biri olduğuna vurgu yaparken, "Bu transfer kulüp tarihindeki en pahalı 10 transfer arasında yer alıyor. Ancak 49 maçta forvet sadece 2 gol attı ve Lazio tarihindeki en utanç verici transferler sıralamasında liderlerden biri." yorumunu yaptı.

3 büyükleri transferde karşı karşıya getiren golcü!

Ayrıca Vedat'ın resmi olarak açıklanmasının ardından Atalanta'nın Rus yıldızı Aleksey Miranchuk için Lazio'nun harekete geçeceği duyuruldu. Vedat'ın son zamanlara Fenerbahçe'nin yanı sıra, Saint Etienne, West Bromwich Albion, CSKA Moskova ve Hull City gibi takımlarla da adı anılmıştı.

Fenerbahçe'ye Dimitris Pelkas'ın bonservisini sordular