İtalya'da Nicolo Zaniolo gelişmesi

Galatasaray'dan Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo için sıcak bir gelişme yaşandı. İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Luciano Spalletti, yıldız oyuncuyla temasa geçti. İşte detaylar...

Aston Villa'nın sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, İtalya'da gündemden düşmüyor.

SPALLETTI TEMASA GEÇTİ

İtalyan basını, Zaniolo'nun Aston Villa'da son dönemde yedek kalmasından dolayı 24 yaşındaki futbolcunun EURO 2024'te yer alma şansının da azalmaya başladığını öne sürmüştü. Zaniolo için bu kez çıkan haberde, İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Luciano Spalletti'nin, 24 yaşındaki futbolcuyla temasa geçtiği yönünde oldu.

DURUMU ANLAMAK İSTEDİ

64 yaşındaki teknik adamın, Zaniolo'nun son dönemde yedek kalması nedeniyle endişelerinin arttığı ve yıldız futbolcuyla temasa geçerek durumunu anlamak istediği belirtildi.

ZANIOLO'NUN HEDEFİ

Zaniolo'nun sezonun kalan diliminde Aston Villa Teknik Direktörü Unai Emery'yi ikna ederek, ilk 11'e geri dönmek ve yaz aylarında düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmayı hedeflediği ifade edildi.

GERİ DÖNECEK İDDİASI

Öte yandan Zaniolo'nun sezon sonunda Aston Villa'da kalmayacağı ve Galatasaray'a geri döneceği iddia edildi. Zaniolo ile Milan, Napoli ve Fiorentina gibi takımların ilgilendiği öne sürüldü.

İNGİLTERE'DE NE YAPTI?

Aston Villa'da bu sezon 28 maçta süre bulan Nicolo Zaniolo, 2 kez gol sevinci yaşadı.