Cristiano Ronaldo olayı tehlikeli bir hâl alıyor! Sonunda bu da oldu

Cristiano Ronaldo Manchester United'da istenmeyen adam konumuna düşmek üzere. Takımdaki akıbeti belirsizliğini koruyan yıldıza karşı takım arkadaşları kazan kaldırdı. Bazı futbolcuların Cristiano Ronaldo'nun tavırlarından rahatsız olduğu ve bir öfke patlamasının an meselesi olduğu aktarıldı.

aksam.com.tr

Geçen sezon büyük umutlarla Manchester United'a geri dönen Cristiano Ronaldo, efsanesi olduğu "Kırmızı Şeytanlar"da istenmeyen adam olmak üzere. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne kalamadığı için takımdan ayrılmak isteyen ancak kulübün sahibi Avram Glazer tarafından ret yanıtı alan Cristiano Ronaldo'ya takım arkadaşları cephe aldı.

İrfan Can Kahveci'den Ümraniyespor maçı sonrası şok sözler: "Nereden geldim ki!"

"CRISTIANO RONALDO BİRÇOK FUTBOLCUYU RAHATSIZ EDİYOR"

Aksam.com.tr'nin İngiliz basınından aktardığı habere göre Manchester United oyuncuları, Cristiano Ronaldo'nun tuhaflıklarından giderek daha fazla rahatsız oluyor. Kulübün içinden bir kaynak konuyla ilgili, "CR7 artık birçok oyuncuyu rahatsız etmeye başladı. Takım içinde müttefikleri var ama pek çok kişi ondan bıkmış durumda." değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarlar Vincent Aboubakar'ı beklerken Fenerbahçe'den çıldırtacak forvet hamlesi!

CRISTIANO RONALDO ESİR OLDU!

Ronaldo, United'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması durumunda ayrılmasına izin verileceği konusunda bir centilmenlik anlaşmasına sahip olduğuna inanıyor. Menajeri Jorge Mendes, Ronaldo'nun yeni bir kulübe transferi konusunda United yöneticisi Richard Arnold'dan fiyat istedi. Ancak kulüp sahipleri oyuncunun satılık olmadığı konusunda ısrar ediyor. Bu durum da Ronaldo'nun küskünlüğüne yol açarken 36 yaşındaki futbolcu, kulübün sezon öncesi kampına "ailevi sebepler" nedeniyle katılmadı.

aksam.com.tr

Kylian Mbappe, Fenerbahçe'nin eski yengesine göz koydu!