İşte Galatasaray'ın yeni Feghouli'si! 2 sezondur Fenerbahçe'ye yâr olmamıştı! Terim'in özel transferi

Sezon sonunda Sofiane Feghouli ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın Samuel Kalu'yu gündemine aldığı ortaya çıktı. Cimbom, 2 sezondur Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Samuel Kalu için bu hafta Bordeaux'nun kapısını çalacak. 24 yaşındaki futbolcunun transferinin gerçekleşmesi halinde Sofiane Feghouli ile devre arasında vedalaşılabilir.

Fanatik

Sofiane Feghouli ile sezon sonunda yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Bordeaux'da forma giyen Samuel Kalu'yu gündemine aldı. Teknik kapasitesi ve hızıyla dikkat çeken 24 yaşındaki Samuel Kalu, Fatih Terim'in listesinin en tepesinde yer alıyor. Nijeryalı yıldız için bu hafta Bordeaux ile resmi temaslara başlayacak olan Galatasaray, transferin gerçekleşmesi halinde Sofiane Feghouli ile devre arasında yolların ayrılması için mesai harcayacak.

SAMUEL KALU FENERBAHÇE'NİN DE RADARINDA

2 sezondur Fenerbahçe'nin de radarında olan Samuel Kalu'nun Bordeaux ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Piyasa değeri 7 milyon euro olan 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon Ligue 1'de çıktığı 9 maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.