İşte Fenerbahçe'de koronavirüse yakalanan 4 futbolcu

Koronavirüs salgını her alanda olduğu gibi futbolda da etkisini gösterdi. Süper Lig'de birçok takımda futbolcular koronavirüse yakalanırken Fenerbahçe de bu süreçte salgından olumsuz etkilendi. İşte Fenerbahçe'de koronavirüse yakalanan 4 futbolcu…

Koronavirüs salgını hayatın her alanında olumsuz etkisini göstermeye devam ediyor. Futbol da bu alanlardan biri olurken maçlar uzun süre seyircisiz oynanmak zorunda kalmıştı. Öte yandan birçok futbolcu koronavirüse yakalanarak takımlarında forma giyememişti. Fenerbahçe'de de bu süreçte birçok isim kovid-19 kaptı. İşte Fenerbahçe'de koronavirüse yakalanan 4 futbolcu:

1-MERT HAKAN YANDAŞ

Fenerbahçe'de koronavirüse yakalanan isimlerden biri Mert Hakan Yandaş. Sarı-Lacivertlilerde vaka sayısının 5'e yükseldiği dönemde o ara Tuzlaspor'u çalıştıran Suat Kaya, bu 5 isimden birinin Mert Hakan Yandaş olduğunu açıklamıştı.

2-OZAN TUFAN

Ozan Tufan da Fenerbahçe'de koronavirüse yakalanan isimler arasında. Milli futbolcu Watford'a transfer olmadan önce, 2020'nin son günlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıklamıştı.

3-SERDAR AZİZ

Fenerbahçe'de koronavirüs kapan futbolculardan biri de Serdar Aziz. Fenerbahçe'nin o dönem isim vermeden 3 futbolcusunun koronavirüse yakalandığını duyurmasının ardından gazeteci Emre Bol, bu oyunculardan birinin Serdar Aziz olduğunu açıklamıştı.

4-LUİZ GUSTAVO

Fenerbahçe'nin Brezilyalı ön liberosu Luiz Gustavo da koronavirüse yakalanan futbolcular arasındaydı. Hatta o dönem Luiz Gustavo'nun Başakşehir maçında testinin pozitif çıkmasına rağmen oynadığı iddia edilmişti.