İstanbul'da son tango: Beşiktaş-Fenerbahçe / Muhtemel 11'ler

Beşiktaş, bugün evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Bu büyük maç, sezonun son derbisi olarak kayıtlara geçecek. İki takım da galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

AKŞAM

Beşiktaş bugün Fenerbahçe'yi konuk edecek. Valerien Ismael, ilk derbisine çıkacak. Cezasını tamamlayan Josef, görev alabilecek. Siyah-Beyazlı ekipte cezalı oyuncular Valentin Rosier ile Francisco Montero, forma giyemeyecek.

Babasının rahatsızlığı nedeniyle ülkesine giden Hırvat oyuncu Domagoj Vida da yok. Pjanic, Atiba, Rıdvan, Teixeira, Can, Güven, Larin ve Oğuzhan, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu isimler, oynamaları ve sarı kart görmeleri halinde Göztepe ile deplasmanda yapılacak maçta cezalı duruma düşecek.

ÖNEMLİ EKSİKLER

Deplasman ekibi Fenerbahçe ise derbiyi kazanarak hem galibiyet serisini sürdürmeyi hem de lig ikinciliğinde yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde 6 futbolcusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Serdar Aziz'in yanı sıra, sakatlıkları bulunan Attila Szalai, Dimitris Pelkas, Miguel Crespo, Kim Min-jae ve Arda Güler derbide forma giyemeyecek. Luiz Gustavo, Samuel, Mert Hakan Yandaş ve Filip Novak kart görmeleri durumunda Karagümrük maçında cezalı duruma düşecek.

GİDİŞAT İYİ DEĞİL

Trabzon maçıyla göreve başlayan Ismael yönetiminde SiyahBeyazlı takım, 5 maçta ikişer galibiyet ve beraberlikle bir yenilgi yaşadı ve 8 puan topladı. Ismael'in teknik direktörlüğünde Alanya'yı 4-1 ve Kayseri'yi 3-2 yenen Beşiktaş, Trabzon (1-1) ile Giresun (0-0) maçlarını beraberlikle tamamladı. Kasımpaşa'ya ise evinde 3-0 mağlup oldu.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Ersin, Serdar, Welinton, Umut, Kenan, Atiba, Josef, Rıdvan, Ghezzal, Larin, Batshuayi

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Tisserand, Novak, Ferdi, Zajc, Gustavo, İrfan Can, Mert Hakan, Rossi, Serdar Dursun