İstanbul'da görüşürüz!

Yarım saatte kabus gören Fenerbahçe ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. 57. dakikada Chiquinho 3-0 yaptı. 68. dakikada Tadic'in penaltısı, 74'te ise İrfan Can'ın golüyle Konferans Ligi yarı finali için umutlandık.

AKŞAM SPOR

Becao sakatlık yaşadı yerine Bonucci oyuna dahil oldu...

Bu maçın rövanşı haftaya perşembe Kadıköy'de...

Krunic ve Zajc ikilisi 62. dakikada kenara alındı.

KARTAL: TAKIMLA BEN YAŞIYORUM

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, böyle konuştu: "Taraftarların beklentisini biliyorum. Son Adana maçında 1 tane sağlam oyuncum vardı. Sakat oyuncular için doktorlar 15-20 dakika oynayabilir dediler. Risk aldım ve 60'tan sonra oyuna soktum. Oyuncularımın sağlıklı bitirebilmeleri güzel oldu. Oosterwolde'nin dizinde şiş var. Esnemiş gibi iç yan bağlarda. İnşallah büyük bir şey yoktur. Oyuncularımla yaşayan benim. %100 hazır değiller. Kamuoyu bunları bilmiyor. Çok basit goller yedik. 3-0 kabul edilebilir bir skor değildi. Kabul etmedik. Maçı 4-3 bile kazanabilrdik. İnşallah turu geçeceğiz."

TURU GEÇECEĞİZ

İrfan Can Kahveci: "Maçın ilk yarısında dönen topları alamadık. İnanıyorum İstanbul'da biz turu geçeceğiz. Tüm takım halinde yumuşak kaldık değişikliklerle ilgili değil. 3-0'dan sonra uyanmış gibiydik. Rotasyon yapabiliyoruz yoğunluktan dolayı. Her takım arkadaşımıza güveniyoruz. 3-3 bile yapabilirdik.

ŞANS TUTMUYOR

3- FB, Avrupa kupaları tarihinde Lyon (4M) ile birlikte 3+ kez karşılaşıp maçların tamamından mağlup ayrıldığı iki rakibinden biri Olympiakos.

6-Avrupa'daki 6. golünü atan Dusan Tadic, 2018/19'dan (Ajax formasıyla 9 gol) bu yana bu turnuvalarda en yüksek sayıya ulaştığı sezonda.