İstanbul'da ''Florian Grillitsch'' zirvesi! Trabzonspor tek bir talepte bulundu

Trabzonspor, başta Galatasaray olmak üzere birçok takımın kapısından dönen Florian Grillitsch'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Menajerliğini yürüten babası yüzünden bir türlü takım bulamayan ve bu yüzden eski menajeriyle anlaşan İsviçreli için bordo-mavili yönetim yeni menajerle İstanbul'da bir görüşme ayarladı ve tek bir talepte bulundu: ''Görüşmede başka bir menajer ya da aileden herhangi biri yer almasın.''

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda kuranın en dişli takımı Kopenhag ile eşleşen Trabzonspor, 16 Ağustos'ta deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesinde kadrosuna son şeklini vermek istiyor.

Bir süredir devam eden sağ stoper transferinden sonuç alamayan bordo mavililer, daha önce girişimde bulunduğu Avusturyalı futbolcu Florian Grillitsch için yeniden devreye girdi.

Fenerbahçelilerin beklediğine değecek: Moussa Dembele harekâtı!

ABDULLAH AVCI İSTEDİ

Fanatik'in haberine göre Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Florian Grillitsch için son bir hamle daha yapılmasını ve kendilerini istediği şartlarda kabul ederse Avusturyalı oyuncuyla anlaşılmasını istedi.

"İsviçre çakısı gibi oyuncu" dediği Grillitsch'i stoper oynatmak isteyen Avcı ayrıca orta saha, ön libero ve kanatlarda da oynatabileceği Grillitsch'in takıma büyük katkı vereceğini ifade etti.

Beşiktaş'tan Sofiane Feghouli sürprizi!

MENAJERİ İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ

Karadeniz ekibi, geçtiğimiz günlerde menajerlerliğini yapan babasının yerine eski menajeri Thomas Böhme ile yeniden anlaşan 26 yaşındaki Avusturyalı yıldız için harekete geçti.

Yönetim adına Asbaşkan Ertuğrul Doğan, Grillitsch'in menajerliğini yeniden üstlenen Böhme'den randevu istedi.

Güle güle Olimiu Morutan! Yeni adresi herkesi şaşırttı

"YANINDA BAŞKA BİRİ OLMASIN" İSTEĞİ

Karadeniz gazetesinin haberine göre ise Ertuğrul Doğan, Böhme'yi İstanbul'a davet ederken görüşmede başka bir menajer ya da aileden bir kişinin yer almamasını istedi.

Halihazırda Grillitsch ile beraber Londra'da olan Böhme, hafta sonuna kadar İstanbul'a gelecek ve Ertuğrul Doğan ile bir görüşme gerçekleştirecek.

8 maddede Ezgjan Alioski