İspanyol basınından Mbappe'yi kızdıracak yorum!

Avrupa'da sezonun tartışmasız en önemli transferi Real Madrid'in yeni yıldızı Kylian Mbappe, Santiago Bernabeu'daki ilk maçında golle tanışamadı. Eflatun beyazlıların genç yeteneği Endrick'in oyuna girdikten dakikalar sonra ilk golünü kaydetti. İspanyol basının bu olaya yaptığı yorum ise dikkat çekti.

Real Madrid'in yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Kylian Mbappe, ligin ikinci haftasındaki Valladolid karşılaşmasıyla birlikte Santiago Bernabeu'deki ilk maçına çıktı.

Fransız yıldız, Santiago Bernabeu'de en uçta görev yaptı ancak fileleri havalandıramadı. Mbappe gibi yaz transfer döneminde takıma Endrick ise sonradan oyuna dahil olduğu maçta fileleri havalandırdı ve Bernabeu'daki ilk maçında golle tanıştı.

Marca'da yer alan haberde, "Mbappe denedi ancak Berbabeu'de golle başlayamadı. Endrick spot ışıklarını çaldı. Zidane da başlangıçta zorlanmıştı sonra bir zafer dönemiyle sona erdi." yorumu yapıldı.

İspanyol basınında AS ise, "Mbappe'nin günüydü ama Endrick şovu çaldı." yorumunda bulundu.

Mbappe, Atalanta ile oynanan Süper Kupa maçında ise fileleri havalandırmayı başarmıştı. Yıldız futbolcu, yeni takımı Real Madrid'de çıktığı 3 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı.