İspanyol basını duyurdu... Real Betis, Amrabat için yol haritasını belirledi!

Real Betis, Sofyan Amrabat'ın bonservisini alma kararını sezon sonuna bıraktı. İspanyol ekibinin bu tercihinde Avrupa kupalarındaki konumunun belirleyici olacağı aktarıldı.

HABER MERKEZİ

Sofyan Amrabat'ın geleceğiyle ilgili belirsizlik sürüyor. Sakatlığının ardından yeniden form tutan Faslı orta saha, Real Betis formasıyla kritik katkılar vermeye devam ediyor. Son olarak Panathinaikos karşısında Avrupa Ligi'nde gol atan 29 yaşındaki oyuncu, performansıyla dikkat çekti.

Buna rağmen Amrabat'ın Betis'teki geleceği henüz netleşmiş değil. İspanyol ekibinde kiralık olarak forma giyen deneyimli futbolcunun sezon sonunda bonservisinin bulunduğu Fenerbahçe'ye geri dönmesi bekleniyor.

KARAR SEZON SONUNA BIRAKILDI

İspanya basınından Estadio Deportivo'nun haberine göre; Betis yönetimi, Amrabat'ın bonservisini alma konusunda kararını sezon sonuna bıraktı. Başlangıçta oyuncunun kalıcı transferine sıcak bakan kulübün, bu kararı ertelemesindeki en önemli etkenin gelecek sezon Avrupa'da hangi organizasyonda yer alacakları olduğu belirtildi.

Kulübün Avrupa kupalarındaki durumuna göre bütçesini şekillendirecek olan Betis'in, Amrabat için yapılacak bonservis harcamasını da bu doğrultuda netleştireceği ifade edildi.

PERFORMANSI

Real Betis formasıyla 17 maça çıkan Amrabat, 1 gol kaydetti.