İspanya basınında gözler Carlo Ancelotti'nin üzerinde! ''Arda Güler için birçok kulüp pusuda''

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grupta mücadele eden A Milli Futbol Takımın sahasında Karadağ'ı 1-0'lık skorla mağlup ettiği maçta genç yıldız Arda Güler'in sergilediği harika performans İspanyolları kendine bir daha hayran bıraktırdı. Maçın ardından İspanya basınında manşetleri süsleyen 19 yaşındaki futbolcu için, ''Arda Güler için birçok kulüp pusuda bekliyor.'' ifadeleri kullanıldı.

Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti'nin az süre verdiği Arda Güler, A Milli Takım forması altında gösterdiği performansla büyük beğeni topladı.

Milli futbolcunun, Karadağ maçında yaptıklarından İspanya'da övgüyle bahsedilirken oklar Carlo Ancelotti'nin üzerine çevrildi.

İspanyol basınında Ancelotti'nin Arda Güler'in bu performansı sonrası futbolcuyu artık yedek bırakmayı göze alamayacağı belirtildi. Ancelotti'nin Arda Güler'e takımda yer bulması gerektiği ifade edilirken, 19 yaşındaki futbolcunun ayrılık ihtimaline de değinildi. Ancelotti tarafından daha sık tercih edilmemesi durumunda Arda Güler için birçok kulübün pusuda beklediği vurgulandı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Arda Güler bu sezon Real Madrid formasıyla 10 maça çıktı. Genç yıldız bu karşılaşmalarda 291 dakika süre bulurken gol ya da asist katkısı üretemedi.