İsmail Yüksek Süper Lig'de kaldı! Meğer Altınordu değilmiş: İşte yeni takımı…

İsmail Yüksek'in Fenerbahçe macerası sona eriyor. Adı Altınordu ile anılan futbolcu, Süper Lig ekibine transfer oluyor. İşte İsmail Yüksek transferinin detayları…

aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin 2 yıl önce büyük umutlarla transfer ettiği İsmail Yüksek, kendisinden bekleneni verememişti. 65 bin euro karşılığında Gölcükspor'dan kadroya katılan 23 yaşındaki oyuncu, sırasıyla Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'a kiralanmıştı.

Eda Erdem Dündar n'aptın! Türkiye-Japonya maçındaki hareketi olay oldu: Dünyanın gündeminde

İSMAİL YÜKSEK'İN TALİBİ ÇOK

Transfer olduğu dönemde Fenerbahçeli taraftarları oldukça heyecanlandıran İsmail Yüksek bir türlü istenen seviyeye gelememişti. Sarı-Lacivertlilerin gözden çıkarmak üzere olduğu orta saha oyuncusuna adeta talip yağıyor. Altınordu'nun yanı sıra 3 Spor Toto 1. Lig ekibi de 23 yaşındaki ismin peşinde.

1. LİG DERKEN SÜPER LİG'DE KALIYOR

Öte yandan Ertan Süzgün'ün haberine göre İsmail Yüksek'e talip olan son takım Ümraniyespor oldu. Süper Lig'in yeni ekiplerinden Ümraniyespor, İsmail Yüksek için Fenerbahçe ile temaslara başladı. Sarı-Lacivertlilerin oyuncu üzerindeki nihai kararı sonrası transfer şekillenecek.

İSMAİL YÜKSEK'İN SEZON KARNESİ

Geride bıraktığımız sezonu Bursaspor'da kiralık geçiren İsmail Yüksek, Yeşil-Beyazlı takımla ligde çıktığı 29 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergilemişti. Fenerbahçe ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcunun güncel piyasa değeri 350 bin euro.

Mbwana Samatta kararı kıyameti kopardı! Fenerbahçeliler isyanda: Jorge Jesus...