İsmail Yüksek için Fenerbahçe'ye tam 193 milyonluk teklif! İtalyan devi ısrarcı

Fenerbahçe'nin genç yıldızı İsmail Yüksek için Avrupa kulüpleri sıraya girmiş durumda. İtalyan devi Inter, İsmail Yüksek için sarı lacivertli kulübe 10 milyon euro (193 milyon TL) teklif etmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin gözü ise daha yükseklerde.

Vatan

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan İsmail Yüksek için Avrupa kulüplerinden teklif gelmeye başladı. İtalyan devi Inter, İsmail Yüksek için sarı lacivertli kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor. Milli futbolcu için ilk etapta düşünülen ücret ise 10 milyon euro yani 193 milyon TL.

İSMAİL YÜKSEK İÇİN İTALYAN DEVİ DEVREDE

Avrupa devleri; Jorge Jesus'un gelişinden sonra Fenerbahçe orta sahasının değişmez isimleri arasına giren İsmail Yüksek'i takibe aldı. Transfer piyasasında Arda Güler'in hangi büyük kulübe gideceği konuşulurken, en somut adım İsmail için geldi.

Inter scoutlarının uzun süredir takip ettiği İsmail Yüksek için bir rapor hazırladığı, teknik direktör Simone Inzaghi'nin de genç oyuncunun alınması konusunda yönetime talepte bulunduğu öğrenildi.

Aracılar vasıtasıyla nabız yoklayan İtalyan devi, ara transfer döneminde Fenerbahçe Kulübü'nün kapısını çalmaya hazırlanıyor. Inter'in bu transfer için ilk etapta önereceği rakam bile belli: 10 milyon euro. (193 milyon TL)

Fenerbahçe'nin ise 2025 yılı Haziran ayına kadar kontratı bulunan İsmail Yüksek için daha yüksek bir rakam talep etmesi bekleniyor.

Juventus'un 9 yıl süren şampiyonluk ambargosunu 2020-2021 sezonunda kıran Inter, geçtiğimiz sezon ise şampiyonluğu ezeli rakibi Milan'a kaptırmıştı. Bu sezon geride kalan 15 haftada lider Napoli'nin 11 puan gerisinde 5. sırada bulunan Inter'in devre arasında çok sayıda transfer yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.