İsmail Köybaşı, Puchacz hiçbiri olmamıştı! İşte Trabzonspor'u 5 yıl götürecek sol bek

Sol bekte İsmail Köybaşı ve Puchazc'tan yüzü gülmeyen Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın transfer çağrısı sonrası harekete geçti. İsmail Köybaşı'yı rotasyon oyuncusu olarak gören, kiralık sözleşmesi biten Puchazc için de harekete geçmeyen Trabzonspor, Sevilla forması giyen Ludwig Augustinsson'u kadrosuna katıyor.

Aksam.com.tr

Ne İsmail Köybaşı ne Puchazc hiçbiri olmamıştı, Trabzonspor aradığı sol beki İspanya'da buldu! Abdullah Avcı'nın, "Transferde geçen seneden bir tık daha iyisini yapmak istiyoruz. Yoğun bir trafiğimiz olacak. Kadro derinliğini ve kalitesini oluşturmamız gerekiyor. Sol bek, sağ bek, stoper, 6-8 oynayacak oyuncu lazım. Belki bir tane daha kanat oyuncusu lazım." sözleri sonrası harekete geçen bordo-mavililer, Ludwig Augustinsson için transfer teklifinde bulundu.

Artem Dzyuba müjdesi! Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı peşinden koşturuyordu

İSMAİL KÖYBAŞI VE PUCHAZC SONRASI HATAYA YER YOK

Trabzonspor'un Sevilla forması giyen başarılı futbolcu için 5 milyon euro teklif ettiği ve büyük ölçüde anlaşma sağladığı kaydedildi. Sezon boyunca sol bekten dertli olduğu bilinen Avcı'nın bu kez bu bölgeyi emin ellere emanet etmek istediği ve hata yapmak istemediği öğrenildi.

Ve İlhan Palut muradına eriyor! Aylardır bu haberi bekliyordu

LUDWİG AUGUSTİNSSON'UN PİYASA DEĞERİ 7 MİLYON EURO

Bu sezon La Liga ekibiyle 27 maça çıkan İsveçli futbolcunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 7 milyon euro. Augustinsson. 28 yaşındaki futbolcu daha önce Werder Bremen, Kopenhag, Göteborg, Brommapojkarna ve IF Bromma takımlarında forma giymişti.

Aksam.com.tr

Flaş Erol Bulut kararı! Sessiz isyanı sonuç verdi, artık yok!