İsmail Koç'un boyu ve kilosu kaçtır? İsmail Koç kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Pehlivan İsmail Koç gündemde yer alan isimler arasında bulunuyor. 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde çeyrek finalde rakibini yenen İsmail Koç, Orhan Okulu, Ali Gürbüz ve Faruk Akkoyun yarı finale çıktı. Peki, İsmail Koç kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İsmail Koç'un boyu ve kilosu kaç? İşte hakkında tüm detaylar...

660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde çeyrek final müsabakaları tamamlandı. Çeyrek final müsabakaları tamamlanırken, İsmail Koç, Orhan Okulu, Ali Gürbüz ve Faruk Akkoyun yarı finale çıktı. Yarı finale çıkan isimler arasında olan İsmail Koç hakkında araştırmalar da hız kazandı. İsmail Koç kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İsmail Koç'un boyu ve kilosu kaç? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte hakkında tüm merak edilenler..

İSMAİL KOÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

28 Haziran 1989 yılında Ankara Altındağ doğumlu olan İsmail Koç güreşe çocuk yaşlarda başladı. Kısa sürede elde ettiği başarılarla Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başpehlivanlık kategorisine yükselen İsmail Koç'un Kırkpınar'da 2011 yılı Küçük Orta Büyük birinciliği, 2012 yılı Büyük Orta İkinciliği ile 2013 yılı Başaltı ikinciliği bulunuyor.

1.96 boyunda olan güreşçi Kırkpınar pehlivanlık güreşlerinin en uzun boylu pehlivanı ve 135 kilo ağırlığında.

Kırkpınar Başpehlivanı kim oldu, kazanan isim belli mi? Kırkpınar Başpehlivan ödülü nedir, ne kadar?

Başpehlivanlık final güreşi saat kaçta? Kırkpınar Güreşleri finali canlı nereden izlenir, hangi kanalda?