İsmail Kartal'dan transfer açıklaması!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adanaspor maçı sonrası transfer açıklaması yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adanaspor maçı sonrası transfer açıklaması yaptı.

"İSTEDİĞİMİZ OLDU"

"Bu akşam kendi evimizde Adanaspor'u yenerek bugün buradan turu geçmek istiyorduk. İstediğimiz oldu. Güzel bir galibiyet aldık. Farklı bir galibiyetle turu geçtiğimiz iççin mutluyuım. Oyıuncularımı tebrik ediyorum. Daha az süre bulan ve genç oyuncuları sahaya sürdük. Bütün oyuncularımı ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Kazandığımız için mutluyuz"

"HERKES BİZİM İÇİN DEĞERLİ"

"Çubukluyu giyen herkes bizim için en değerli oyuncu. Herkesin birbirine karşı saygılı olduğunu söylüyorum. Saygı çerçevesinde çalııyoruz. Takımın içindeki dengeleri koruyarak yolunuza devam etmeye çalışıyoruz. Şu anda bizim takımda çok güzel bir saygı var"

""BÜYÜK FEDAKARLIK OLDU"

"Erken hareket etmemiz gerekiyordu. Bu oyuncuları bir anda önce takıma kazandırmak istiyorduk. Sakat oyuncularımız var. Bu 2 oyuncuyu takıma kazandırdığımız için başkan ve yönetimin büyük fedakarlıkları var. Onlara teşekkür ediyorum. Çok daha fazla maç oynayacağız. Bu oyunculara ihtiyacımız var. Başkanımız bu oyuncuları erkenden bitiriyor."

"İLK MAÇI AMA İYİ OYNADI"

"Krunic ilk maçı olmasına rağmen iyi bir maç çıkardı. Tecrübeli bir oyuncu. 6 numara başladı, sonra stopere geçti. Kendi üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdi."

"KENDİ BALANSIMIZI BULDUK"

"Şu anda biz takım içerisinde 2 transferler kendi balansımızı bulduğumuzu düşünüyorum. Duruma göre sonra bakarız. Belki bir tane daha bir şey daha olabilir. Ama şu anda yüzde yüz bir oyuncu daha alacağız diye kendimizi şartlandırmadık."

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ AÇIKLAMASI

"Herhangi birinin gitmesiyle ilgili karar vermedik. Çağlar'la ilgili de bir karar vermedik. Bakacağız, bekliyoruz. Zaman içerisinde ne olacak bakacağız."

BASIN TOPLANTISI

"Bu turu geçmemiz gerekiyordu. Sonuçta farklı galibiyet alarak, kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum. Sakatlıktan çıkan, daha az süre bulan oyuncuları görmek, onları maç temposuna hazırlamak istiyorduk. Bu akşam da bunu gerçekleştirdiğimiz için mutluyum. Lincoln sakatlıktan sonra çok güzel bir performans koydu. Bu akşam kazanmasını bildik. Turu geçtik, son 16'ya kaldık, oyuncularımı tebrik ediyorum"

RADE KRUNIC SÖZLERİ

"Krunic'in performansını gayet iyi buldum. Son 2 haftalık periyotta bireysel antrenman yaparak kendisini hazır tuttu. 2 antrenmanla maça çıktı. Yüzde 70-75 hazır durumda. İlk devre 6 numara, ikinci devre stopere çektik iyi bir oyun çıkardı bu akşam."

"BİR TANE YERLİ ALABİLİRİZ"

"Forvet hattına takviye olabilir. 1 tane yerli takviye yapabiliriz."

"LINCOLN LİSTEYE YAZILACAK MI?"

Fenerbahçe'nin yabancı kontenjanı dolu, Lincoln bugünkü performansı sonrası ikinci yarıda listeye yazılacak isimlerden biri olacak mı?

İsmail Kartal: "Karakterli, çok çalışmayı seven bir oyuncu. Joker gibi nereye koyarsanız verim alabileceğiniz iyi bir oyuncu. Bu süreç içerisinde bakacağız ve ona göre bir karar vereceğiz"

"KAFA KARIŞTIRAN VAR MI?"

"Bu akşamki performansların ardından 11 için kafanızı karıştıran biri oldu mu?"

"Bizde hemen hemen her maçta farklı oyuncuların ciddi performansları ortaya çıkıyor. Bu güzel bir rekabet. Keşke her maç böyle olsa da benim işim zorlaşsa. Ben buna razıyım. Bunun için çalışıyoruz."

BATSHUAYI AÇIKLAMASI

"Batshuayi şu anda herhangi bir yere gitmesiyle ilgili bir şey yok. Kayseri'de 3 gol attı, bugün 4 gol attı. Dzeko da geçen 3 gol attı, devre arasında çıkardık. Bu güzel, tatlı bir rekabet. Bunun olması bizi de mutlu ediyor. Güzel bir rekabet var. Bunu sezon sonuna kadar böyle devam ettireceğiz"

MERT HAKAN SÖZLERİ

"Mert Hakan da güzel bir performans ortaya koydu. Uzun bir aradan sonra güzel bir gol attı. Bir duygusallık yaşadı. Şu anda herhangi bir oyuncunun gitmesiyle ilgili bir karar vermiş değilim. Zaman içerisinde değerlendireceğim. Derbiyle ilgili artık çok geride kaldı. Onunla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Maç maç önümüze bakıyoruz. Biz geride kalanları değil, önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Orayla ilgili çok fazla şey konuşmak istemiyorum. İşimizi yapmaya çalışıyoruz. Maç maç düşünüyoruz ve sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz"