İsmail Kartal'da şok gerçek ortaya çıktı! Ali Koç Fenerbahçelileri kızdıracak

Fenerbahçe'de Jorge Jesus olmazsa İsmail Kartal'la yola devam edileceği beklentisi havada kaldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Jorge Jesus'la anlaşmaya varamadığı takdirde başka adaylara yöneleceği, İsmail Kartal'ı teknik direktör olarak düşünmediği ortaya çıktı.

Aksam.com.tr

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ı takımın başında görmek isteyen sarı-lacivertli taraftarlara büyük sürpriz. İsmail Kartal'ın yakaladığı başarılı sonuçlar sebebiyle Jorge Jesus görüşmesinden olumsuz bir sonuç çıkmasını bekleyen bazı Fenerbahçeli taraftarları hayal kırıklığına uğratacak bir iddia ortaya atıldı. Başkan Ali Koç'un Jesus olmazsa dahi İsmail Kartal'a gitmeyeceği öne sürüldü.

Bitti bu iş! Beşiktaş Cyle Larin'in yerini doldurdu bile: Rakam belli oldu

İSMAİL KARTAL PLANDA YOK

A Spor muhabiri Ahmet Selim Kul'un edindiği bilgiye göre, Portekizli hocayla yapılan görüşmede olumsuz bir durum olursa İsmail Kartal'la devam edilme konusundan ziyada farklı isimler gündemde.

Konuya ilişkin Ahmet Selim Kul'un açıklamaları şöyle:

Bir yanda Joachim Löw konusu var. Sarı-lacivertliler Löw'den beklediği cevabı vaktinde alamayınca, o biraz daha kenarda kaldı ama farklı isimler gündeme gelebilir. Jorge Jesus süreciyle ilgili 2-3 gün içinde çok daha net bilgiler ortaya çıkabilir.

ALİ KOÇ İÇİN VARSA YOKSA JORGE JESUS

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye yakın olduğunu kaydeden Ahmet Selim Kul ayrıca, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Jorge Jesus'u çok istediğini, ikilinin iyi bir kimya yakaladığını ve Jesus'un da sarı-lacivertlilere bakış açısının ocak ayına göre pozitif yönde oldukça değişmiş durumda olduğunu ifade etti.

Eski futbolcunun feci ölümü! O anları eşi anbean kaydetti