İsmail Kartal zorlu maç öncesi konuştu! ''İki kupayı da istiyorum''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi, UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak olan Union Saint-Gilloise maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi, UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak olan Union Saint-Gilloise maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

İşte İsmail Kartal'ın açıklamaları;

''Maçın değerlendirmesini oynamadan yapamayacağıma göre rakiple ilgili konuşmamız gerekiyor. Rakibi yeterince izledik. Yaptığımız analizler sonucunda çok iyi bir takım olduğunu, savunmada ve hücumda organize olduklarını gördük. Ekibimizle izledik ve oyuncularıma aktardık. Güçlü bir takımız ve hedefimiz var. İyi bir oyunla İstanbul'a en iyi sonuçla dönmek istiyoruz."

''İKİ ŞAMPİYONLUĞU DA İSTERİM''

Süper Lig şampiyonluğu mu, Konferans Ligi şampiyonluğu mu?

İsmail Kartal: "İkisini birden isterim"

''EN İYİ 11'İ SAHAYA SÜRECEĞİM''

"Elimizdeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirip, istediğim oyunu ortaya koyacak en iyi 11'i sahaya süreceğim. 3 günde bir maç oynuyoruz ama bizim için en önemli maç yarın. En iyi sonucu alabileceğim oyuncularla sahaya çıkacağım. Bu konuda iyi çalıştığımı düşünüyorum."

''BATSHUAYI ÇOK İYİ BİR OYUNCU''

"Batshuayi çok duygusal bir çocuk ve çok iyi bir oyuncu. Hangi maçta neler vereceğini çok iyi biliyorum. Bizim için ligde Avrupa'da çok önemli. Ekibimle bir toplantı yapıp son kararı vereceğim"

''GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİDECEĞİZ''

"Buraya elimizdeki takımla birlikte tam kadro geldik. Sakatlar dışında... Biz kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz ve bu turnuvayı umursuyoruz."

''KUPAYA KONSANTRE OLAMAMIŞTIK''

"Bu seneki Fenerbahçe'de güçlü, geniş bir kadromuz var. Her futbolcumuz ile görüşüyorum. Futbolda her kulvarda gideceksiniz diye bir şey yok. Rakibimizde burada elendi. Benim takımımdaki oyuncular 50. maçını oynayacak. Bu maçları oynamak kolay değil. Liverpool'da bile 13 tane sakat oyuncu var. Fazla maç oynamaktan dolayı biz kupaya konsantre olamadık. Bu demek değil ki burada da kötü sonuç alacağız. Bizim şampiyonluk yarışımız devam ediyor. Bu turnuvada da elimizden geleni yapacağız.''

BECAO, İRFAN CAN VE KING'İN DURUMU

"Tedavileri devam ediyor. İstanbul'da bıraktık. Avrupa listesinde olmayan oyuncular da İstanbul'da birlikte çalışıyorlar."

İşte Michy Batshuayi'nin açıklamaları;

"Karmaşık bir maç olacak. İyi bir rakibe karşı oynayacağız. Hafife almamalıyız ve bunun bilincindeyiz. Genel anlamda güzel bir maç olacak."

"Benim açımdan büyük mutluluk burada olmak. Ailem yarın maçta olacak. Böyle bir ambiyansta maç oynamak benim için büyük bir keyif olacak. Benim büyüdüğüm yer burası. Beni izleyenlerin önünde iyi bir performans ortaya koymak istiyorum."

"İsmail Kartal ile iyi anlaşıyoruz ve bana güvenini fazlasıyla hissediyorum. Sürekli konuşuyoruz. Ben de her oyuncu gibi oynamak istiyorum. Hocamız beni ne zaman kullanması gerektiğini iyi biliyor."