İsmail Kartal sonrası 'geçici' çözüm zincirine bir halka daha: Vedat Muriqi

Teknik direktörlük sorununu ‘geçici' olarak İsmail Kartal ile çözen Fenerbahçe gözünü transfere çevirdi. Kiralama yöntemine yönelecek olan Sarı-Lacivertlilerin ilk hedefi Vedat Muriqi. Yıllardır forvet meselesine çare bulamayan Fenerbahçe, Vedat Muriqi'yi 6 aylığına kadrosuna katıp bu derdi de ‘geçici' olarak gidermeyi planlıyor.

Vitor Pereira sonrası teknik direktör sorununu 'geçici' olarak İsmail Kartal ile çözen Fenerbahçe'de gözler tamamen transfere çevrildi. Forvet derdini yıllardır gideremeyen Fenerbahçe, bu meseleyi de 'geçici' olarak Vedat Muriqi ile gidermeyi planlıyor. Sarı-Lacivertliler, Vedat Muriqi'yi 6 aylığına kiralamak için Lazio ile temaslarını sürdürüyor.

Emre Belözoğlu'nun vazgeçilmezini Süper Lig devi kapıyor! Herkes bu transferi konuşuyor

FENERBAHÇE VEDAT MURIQI İÇİN LAZIO'YU BEKLİYOR

Vedat Muriqi ile her konuda anlaşan Fenerbahçe, Lazio'nun Kosovalı forvetin yerini dolduracak transferi bir türlü yapamaması nedeniyle süreç uzuyor. Yönetim, Vedat Muriqi'yi kiralık olarak kadroya katarken sözleşmeye satın alma opsiyonu da eklemeyi planlıyor. Bu sayede önümüzdeki sezon takımı devralacak olan teknik adamın talebi doğrultusunda Muriqi kalıcı olarak kadroya katılabilecek.

Fenerbahçe eğer transfer dönemi bitmeden yeni hocayı belirlerse kadroya önümüzdeki sezonun yapılanmasına yönelik takviyeler de yapmak için adımlar atacak.

Yusuf Yazıcı transferi tamam! 5,5 milyon euro zararına razı oldular

(Fanatik)