İsmail Kartal istedi, Jorge Jesus rapora bakıp 'alın' dedi! Fener işi bitiriyor

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'ye kazandırmak istediği Halil Akbunar'ın transferini Jorge Jesus'a kısmet oluyor. Süper Lig devlerinin radarında olan oyuncu için Fenerbahçe bir kez daha harekete geçti. İsmail Kartal'ın transferini çok istediği Halil Akbunar için Jorge Jesus'tan da onay çıktı. İşte transferin detayları…

İsmail Kartal ile müthiş bir ivme yakalayan ve sezonu ikinci sırada tamamlayıp Şampiyonlar Ligi biletini kapan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sürüyor. İsmail Kartal'ın listesinin ilk sıralarında olan yıldız futbolcu, Jorge Jesus'un da onayıyla kadroya katılıyor.

'Yeni Andre Santos' Fenerbahçe'ye! Taraftarların içinde ukde kalmıştı: Müthiş transfer

İSMAİL KARTAL 'MUTLAKA ALIN' DEDİ, JORGE JESUS ONAYI VERDİ

İsmail Kartal görevde olduğu süreçte, Süper Lig'den düşen Göztepe'nin yıldızı Halil Akbunar'ın transferi için yönetime rapor sunmuştu. Ligin dev kulüplerinin kıskacında olan milli futbolcu, İsmail Kartal'ın da ilk hedeflerinden biriydi.

TEKRAR HAREKETE GEÇİLDİ

İlerleyen süreçte İsmail Kartal takımdan ayrıldı ancak hocanın raporu Fenerbahçe'ye yol göstermeye devam ediyor. İsmail Kartal'ın mutlaka alınmasını istediği Halil Akbunar için –Jorge Jesus'un da onayıyla- tekrar harekete geçildi.

ALİ KOÇ, MEHMET SEPİL İLE GÖRÜŞTÜ

Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz hafta oyuncu için Mehmet Sepil ile görüşme gerçekleştirdi. Taraflar arasında bonservis pazarlıklarının sürdüğü kaydedildi.

HALİL AKBUNAR'IN GÖZTEPE KARNESİ

Geride bıraktığımız sezonda Göztepe ile ligde 32 maça çıkan Halil Akbunar 4 gol, 7 asistlik performans sergilemişti. İzmir ekibiyle 4 yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro.

Aziz Yıldırım'a yâr olmayan 70 milyon euroluk yıldızdan Galatasaray'a cevap