İsmail Kartal galibiyeti yorumladı! ''Türkiye'de bu bir rekor''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 1-0 kazandıkları Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 1-0 kazandıkları Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İşte İsmail Kartal'ın açıklamalarından satır başları;

"11'e 11 oynanırken 5-6 tane %100 pozisyonlarımız vardı. 71 kez rakip ceza sahasında topla buluştuk. Türkiye'de bu bir rekor. Bunun 30'unu 11'e 11 oynanırken gerçekleştirdik."

"Rakip 10 kişi kaldıktan sonra tabii ki daha baskın oynadık, oyunu başından sonuna dek domine eden bir Fenerbahçe vardı. 1-0 kazanabildik ama daha farklı da kazanabilirdik. Rakibe neredeyse pozisyon vermedik. Böylesine maçlar stresli olur. Kazandığımız için mutluyum."

"Bonucci'nin çok önemli bir şeyi yok. Tedbir amacıyla kadroya almadım."

"Penaltının haricinde verilmeyen bir penaltımız daha var."

DZEKO'NUN SAMSUNSPOR MAÇINDAKİ TEPKİSİ...

İsmail Kartal, Edin Dzeko'nun Samsunspor maçındaki tepkisi hakkında, "Dzeko ile konuştuk. Maç berabereyken gol atamadığı için aşırı hırsından dolayı bir reaksiyon gösterdiğini ve benimle alakalı bir şey olmadığını söyledi. Benden de tribündeki insanlar yanlış anlamıştır diye özür diledi. Herhangi bir sorunumuz yok" ifadelerini kullandı.

"BANA KIZIMIN HEDİYESİ"

"Bu kazak bana kızımın hediyesi. 'Baba, bu kazak sana inşallah uğur getirir.' dedi. Havalar soğuk olduğu için ceketle birlikte giyiyorum. Taraftarlar da herhalde mutlu oluyor onu giydiğim zaman, ben de alıştım onu giymeye."

"YARIŞ SEZON SONUNA KADAR KAFA KAFAYA GİDECEK"

"Averajla üstünlüğümüz var. Az sakat veren, kadrosunu iyi değerlendiren, iyi hazırlanan takım sezon sonu şampiyon olacak. Yarış sezon sonuna kadar kafa kafaya gidecek gibi gözüküyor."